Terug

Bubbeltjesplastic zorgt voor optimale bescherming

Bubbeltjesplastic zorgt voor optimale bescherming

Bubbeltjesplastic (ook wel bekend) als noppenfolie is een veel gebruikt verpakkingsmateriaal. Het plastic wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Het plastic is één van de meest gebruikte verpakkingsmaterialen. De folie wordt gemakkelijk om een fragiel product gewikkeld en zal vervolgens voldoende bescherming bieden tijdens transport. In dit blogartikel hebben wij een paar handige tips voor je beschreven.

Goederen in een magazijn? Gebruik bubbeltjesplastic

Veel bedrijven kiezen ervoor om kostbare goederen te bewaren in een grote opslagruimte. Veel van deze goederen, worden vervolgens niet goed beschermd. Hoewel wel ze enigszins veilig zijn opgeborgen, moeten fragiele goederen worden beschermd tegen schimmels en algen. Bubbeltjesplastic kan ervoor zorgen dat goederen een beschermende laag krijgen en niet vatbaar is voor invloeden van buitenaf.

Isoleren? Dat kan goedkoper dan je denkt

Heb je er ooit aan gedacht om bubbeltjesplastic te gebruiken als isolatiemateriaal? Het plastic is namelijk geschikt om schuren, kassen of planten te voorzien van isolatie. Vooral in de wintermaanden leent het materiaal zich graag uit als isolerende laag. Een superhandig en bovenal goedkope oplossing, voor iedereen die geen zin heeft om onnodig veel geld uit te geven.

bubbeltjesplastic isolatie

Voorkom dat leidingen bevriezen

Sommige bedrijven liggen in de winter stil, waardoor er lange tijd geen gebruik wordt gemaakt van de sanitaire voorzieningen. Het onnodig gebruik van energie, zodat leidingen niet bevriezen, zou eeuwig zonde zijn. Managers kunnen echter niet riskeren dat de leidingen barsten of bevriezen. Een geweldige manier om de leidingen niet te laten bevriezen, is door ze te beschermen met bubbeltjesplastic. Zoals eerder werd vermeld, is het materiaal uitermate geschikt als beschermingsmateriaal voor de wintermaanden.

Bubbeltjesplastic kopen?

Bubbeltjesplastic, in onze webshop aangeduid als noppenfolie, wordt in verschillende maten aangeboden. Naast de standaard rollen, is het plastic ook te verkrijgen met toevoeging. Heb je na aanleiding van dit artikel vragen over onze folie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »