Terug

Brievenbusdozen groot gebruiken? Lees hier wat de voordelen zijn

Brievenbusdozen groot gebruiken? Lees hier wat de voordelen zijn

Met name brievenbusdozen groot kunnen gebruikt worden op te besparen op de verzendkosten. Meerdere verzendinstanties in Nederland maken gebruik van de optie brievenbuspakje, deze optie is vaak 50% goedkoper ten opzichte van de reguliere pakketpost. Brievenbusdozen hebben nog een voordeel tegenover pakketpost, het past namelijk door de brievenbus dit betekend dat de klant niet thuis hoeft te zijn om het brievenbuspakje in ontvangst te nemen. Er mag tot wel 2 kg verstuurd worden met het normale tarief. Voor het op tijd afleveren van het brievenbuspakje is het wel noodzaak dat deze voor de brievenbuslichting bij het sorteercentrum aankomt, dit is vaak 18:00 uur.

Brievenbusdoos A4 310 x 215 x 30

Zoals de naam al omschrijft heeft deze brievenbusdoos het formaat van een A4'tje. Dit formaat valt onder brievenbusdoos groot en is ideaal voor het versturen van boeken en soortgelijke producten. De brievenbusdozen groot zijn gemaakt van stevig karton en maken gebruik van een E-golf, het compacte formaat van de dozen zorgt ook voor extra stevigheid. De brievenbusdozen zijn beschikbaar in het wit en bruin. Je kan de dozen personaliseren met een op maat gemaakt etiket.

Brievenbusdoos XL 370 x 260 x 30

De brievenbusdoos groot XL 370 x 260 x 30 is de grootste brievenbusdoos die wij aanbieden. Het formaat XL valt ook onder brievenbusdoos groot. Dit is tevens ook de maximale maat die gebruikt van worden als brievenbusdoos, groter past niet door een brievenbus en mag en kan dus niet mee als brievenbuszending. Dit formaat brievenbusdoos kan gebruikt worden voor een breed scala aan producten, denk hierbij aan vakantiealbums, fotoboeken en andere voorwerpen die binnen de maat vallen. De maten weergegeven zijn binnenmaten.

 

Overige maten brievenbusdozen: A5 en A6

Voor de kleinere producten hebben wij ook geschikte brievenbusdozen, deze zijn van dezelfde kwaliteit als de bovengenoemde. De hoogte van de brievenbusdozen A5 en A6 zijn gelijk aan de rest van de dozen, dit is een vaste maat vanwege de hoogte van een brievenbus. De dozen zijn ideaal voor producten die eigenlijk te groot zijn voor de reguliere pakketpost. Ook met dit formaat brievenbusdoos kan er flink bespaard worden op verzendkosten.

 

 

Extra voordeel gebruik van brievenbusdozen groot

Doordat de maat van de brievenbusdoos afgestemd kan worden op het product dat verstuurd moet worden kan er flink bespaard worden op verpakkingsmateriaal. Het komt er dus op neer dat brievenbusdozen het verzendproces vereenvoudigt, met een kostenbesparing als resultaat.

Hieronder nog even een opsomming van alle voordelen:

  Beschikbaar in verschillende maten en kleuren
  Brievenbusdozen zorgen voor een besparing op verzendkosten
  Zorgen voor een besparing op verpakkingsmateriaal
  Past door de brievenbus, ontvanger hoeft dus niet thuis te zijn

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »