Bubbeltjesplastic

Bubbeltjesplastic (ook wel bekend als noppenfolie) is een veilig en stabiel verpakkingsmateriaal. Het plastic wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk om je schilderijen, glaswerk of potterie te voorzien van bescherming? Dan is het belangrijk om deze kostbaarheden te voorzien de juiste bescherming.

Isoleren, verhuizen of beschermen?

Het plastic kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Vaak zien we dat het materiaal wordt gebruikt om fragiele goederen te verpakken, zodat deze stevig worden beschermd. Echter is het ook mogelijk om de folie voor andere doeleinden te gebruiken. Hiervoor hebben we dan ook een ruim assortiment dat dit mogelijk maakt. Wil je bijvoorbeeld elektronisch componenten vervoeren, maak dan gebruik van antistatische folie. Wil je een schuur isoleren? Gebruik dan de folie met extra grote noppen. Kortom: er is voor elke klus een passende oplossing.

Bubbeltjesplastic kopen voor een goedkope en aantrekkelijke prijs?

Ben je van plan om op de korte termijn bubbeltjesplastic aan te schaffen? Hieronder vind je een selectie van de meest gekozen formaten! Meer varianten zien? Meer bubbeltjesplastic op rol vind je hier!

noppenfolie noppenfolie noppenfolie

5 artikel(en)