Terug

Stucloper? Waar gebruik je het voor

Stucloper? Waar gebruik je het voor

Ga je binnenkort klussen en ben je op zoek naar een manier om je vloer te beschermen? Dan hebben wij een passende oplossing: de stucloper. Dit afdekmateriaal wordt vaak voor verschillende doeleinden gebruikt. Op voorhand is het lastig te bepalen welke stucloper aansluit bij de juiste klus. Voor deze vragen hebben wij een passende oplossing die wij in dit artikel zullen behandelen. Ben je op zoek naar een stucloper, maar weet je op voorhand niet welke past bij je werkzaamheden? Lees dan snel verder om er achter te komen.

Wat is een stucloper en wanneer gebruik je het?

Op voorhand is het belangrijk om te bepalen welke zaken belangrijk zijn om mee te nemen tijdens je kluswerkzaamheden.  Een stucloper is niets meer dan een afdekmateriaal. Het beschermingsmateriaal wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Het afdekmateriaal heeft als primaire taak om de vloeren tijdens verbouwings- en/of schilder werkzaamheden te beschermen. Je wilt namelijk voorkomen dat er vlekken of beschadigingen aan de vloer ontstaan. Dit kun je voorkomen door gebruik te maken van het afdekmateriaal. Ons assortiment stuclopers bestaat uit twee verschillende varianten. Dit zijn de Basic en Pro variant. De basic stucloper wordt gebruikt voor lichte werkzaamheden, zoals het behangen en schilderen van een muur. De pro variant is iets dikker en beter gevormd dan een de basic variant. Het afdekmateriaal wordt vaak gebruikt voor zwaardere klussen, zoals een verbouwing of renovatie.

Materiaal van de stucloper

Het materiaal is gemaakt van sterk kraft karton en is aan beide zijden voorzien van een waterdichte PE laag. Dit zorgt ervoor dat het afdekmateriaal ook uitermate geschikt is voor buitengebruik. Ook voor harde ondergronden is de stucloper uitermate geschikt als afdekmateriaal. Het materiaal wordt dus voor verschillende doeleinden gebruikt en zorgt voor de juiste veiligheid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »