Terug

Stucloper gebruiken voor het klussen? Direct toepasbaar

Stucloper gebruiken voor het klussen? Direct toepasbaar

Ga je binnenkort klussen en wil je een vloer of ondergrond beschermen? Maak dan gebruik van een stucloper. Het materiaal is namelijk geschikt voor elke situatie en klus! Dit zorgt ervoor dat het materiaal breed inzetbaar is en haar preventieve taak zal volbrengen. In dit artikel zullen wij daarom de belangrijkste aspecten van een stucloper toelichten.

Grote of zware klus? Weet op voorhand waar je aan begint

Als je gaat klussen, moet je weten wat je te wachten staat. Het klinkt wellicht een tikkeltje cliché, maar het is op voorhand beter om voorbereid aan het werk te gaan, dan om naderhand tot verassingen te komen staan. Je begint namelijk vaak met volle moed aan de klus en tussendoor kom je erachter dat je de meest logische zaken vergeet. Een stucloper is zo'n element dat onder deze categorie behoort. Het materiaal zorgt ervoor dat je vloer en ondergrond worden beschermd tijdens het klussen. Voor beide zijden wordt er gebruik gemaakt van een PE coating. Het materiaal is hierdoor uitermate geschikt voor het afdekken van een ondergrond of vloer. De PE coating zorgt ervoor dat het karton niet wordt verslechterd door bijvoorbeeld vochtige middelen.

De verschillende stuclopers uit ons assortiment

Ons assortiment stuclopers bestaan uit een Pro en Basic variant. De basic variant wordt vaak gebruikt voor lichtere klussen, zoals schilderen of behangen. De pro variant daarentegen wordt vaak gebruikt voor zwaardere klussen, zoals renovatie en verbouwing. In feite zijn dit de belangrijkste verschillen. Het materiaal van de pro variant is dikker en steviger dan de basic variant en daardoor is er een verschil tussen beide materialen.

Het gebruiksgemak van een stucloper

Als je ervoor kiest om een stucloper aan te schaffen, heb je het materiaal binnen 24 uur thuis geleverd. Vervolgens kun je het materiaal direct gebruiken. Het gebruik van een stucloper werkt simpel: je rolt het materiaal uit, pakt vervolgens een stanleymes en snijdt het materiaal naar de gewenste afmetingen. Om de ondergrond nog meer te verstevigen, raden wij je aan om tevens gebruik te maken van verpakkingstape. Het tape kun je gebruik om de buitenzijden van het materiaal extra te bevestigen met de vloer of ondergrond. Hiermee voorkom je mogelijk verschuivingen en zal eveneens scheurvorming achterwege blijven.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »