Terug

Omsnoeringsbanden? Hoe en wanneer wordt het gebruikt?

Omsnoeringsbanden? Hoe en wanneer wordt het gebruikt?

Wat zijn omsnoeringsbanden, waar worden ze voor gebruikt en bestaan er verschillen? Het is goed mogelijk dat je dit artikel bent tegengekomen, omdat je op zoek bent naar omsnoeringsbanden. In dat geval ben je aangekomen op het juiste adres! Voor dit blogartikel hebben wij uitgebreide informatie verzameld over dit verpakkingsmateriaal. Lees snel verder voor meer informatie over dit product.

Omsnoeringsbanden PP of PET?

De omsnoeringsband wordt gebruikt voor het vastzetten van een lading. Het verpakkingsmateriaal dient er voor te zorgen dat een zending in goede banen wordt geleid. De lading wordt door het materiaal goed vastgezet, waardoor de goederen blijven gebundeld.

Op voorhand is het vaak lastig te bepalen welke type omsnoeringsband past bij je doeleinden. Om gebruik te maken van dit verpakkingsmateriaal moet je voor jezelf een paar dingen nagaan: Om wat voor type transport gaat het, hoe zwaar is je transport en hoe groot is de lading? Als je dit eenmaal in kaart hebt, wordt het tijd om actie te ondernemen.

Een omsnoeringsband is te verkrijgen in twee verschillende varianten. Allereerst hebben wij de PP-variant die wordt gebruikt voor lichte- tot middelzware ladingen. Daarnaast hebben wij ook de beschikking over PET-variant. Deze omsnoeringsband wordt gebruikt voor de zwaardere ladingen.

Vragen over omsnoeringsbanden? Neem contact met ons op!

Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen over dit verpakkingsmateriaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je met het maken van een keuze en voorzien je graag van de laatste informatie.

De omsnoeringsbanden zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Ben je benieuwd naar dit artikel? Neem dan een kijkje op onze categoriepagina, vervolgens kun je een product aanklikken en zal je meer informatie krijgen over de specificaties van de omsnoeringsband. Bestel je voor 21:00 uur, dan worden de goederen de volgende dag kosteloos bij je afgeleverd. Wil je de banden eerder ontvangen? Bestel dan voor 12:00 in de middag. De omsnoeringsbanden worden dezelfde dag, tegen een kleine vergoeding, bij je afgeleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »