Schuimfolie

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Voorkom krassen of beschadigingen op kwetsbare materialen door het gebruik van schuimfolieals opvulmateriaal of verpakkingsmateriaal. Schuimfolie is een geëxtrudeerd polyethyleenschuim dat extra bescherming biedt aan materialen als glas, porselein, leder, hout, huishoudapparatuur, audio en video, computers en elektronica componenten. Verpakken en transporteren wordt met het gebruik van deze folie eenvoudiger dan ooit.

Schuimfolie is elastisch, schokabsorberend en krasbestendig

Door de elasticiteit van deze folie is het vormbaar voor ieder product, maar tevens schokabsorberend en krasbestendig. De gesloten celstructuur zorgt ervoor dat de schuimfolie waterdicht, scheurbestendig, isolerend, chemisch neutraal en makkelijk te vervoeren is. Dit kras- en stootbestendige folie is een nette en stofvrije verpakking voor alle producten.

Schuimfolie goedkoop per rol kopen?

Schuimfolie is verkrijgbaar in verschillende formaten en is direct uit voorraad leverbaar. Wanneer je de folie voor 20:00 uur besteld dan wordt het verpakkingsmateriaal binnen 24 uur geleverd. Mocht je van plan zijn om korte termijn iets te vervoeren of te beschermen, dan kun je op het laatste moment de verzending in goede banen leiden. Twijfel je over de dikte of formaat van de folie en wil je meer weten over de mogelijkheden van dit verpakkingsmateriaal? De folie met een dikte van 1 mm biedt al veel bescherming om krasvorming tegen te gaan. Is het ook van belang om schokken op te vangen tijdens een zending? Dan adviseren wij om te kiezen voor de 3 mm variant. Daarnaast is het ook mogelijk om contact opnemen voor vrijblijvend advies.

 

Schuimfolie in verschillende soorten? Bekijk onderstaande video!