Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Gratis verzending
  • Voor 21:00 besteld? Morgen bezorgd!

Stucloper (7)

Filters

Stucloper op rol is een materiaal dat wordt gebruikt bij het afdekken van een oppervlakte. De stucloper heeft als primaire taak bescherming te bieden tijdens kluswerkzaamheden. Tijdens deze werkzaamheden blijft je vloer voorzien van een veilige ondergrond. Het materiaal is gemaakt van sterk kraft karton en is aan beiden zijden voorzien van een waterdichte PE laag. Dit maakt het mogelijk om de stucloper ook tijdens buitenwerkzaamheden te gebruiken op bijvoorbeeld een steiger. Ook op harde ondergronden is het materiaal uitermate geschikt als ondergrond. Kortom: het materiaal wordt voor verschillende doeleinden gebruikt.

De belangrijkste verschillen tussen Stucloper Basic en Pro

De stucloper bestaat uit twee varianten, namelijk de: basic en pro variant. Beide materialen hebben een oppervlakte van 50 m2, een breedte van 1.30 m en een totale lengte van 40 meter. De belangrijkste verschillen zitten in het kraftkarton. Dit bepaalt mede de kwaliteit van het materiaal, omdat je op basis daarvan kunt bepalen of het materiaal geschikt is voor de klus. De basic variant heeft een dunne laag van 230 gram per m². Het materiaal is geschikt voor lichtere klussen, zoals schilderwerkzaamheden. De pro variant heeft een dikkere laag van en 280 gram per m² en wordt gebruikt voor zwaardere klussen, zoals een verbouwing of renovatie. De stucloper heeft twee kanten en twee kleuren. De bovenkant heeft een witte kleur dat het licht goed weerkaatst tijdens schilderwerkzaamheden. De andere kant heeft een bruine kleur. Het materiaal is aan beide zijden voorzien van een PE coating. Dit zorgt voor extra stevigheid en veiligheid tijdens het klussen.

Een stucloper gebruiken voor kluswerkzaamheden

De stucloper wordt standaard op rol geleverd en kan direct worden gebruikt. Je kunt de stucloper direct uitrollen in: een woonkamer, bouwplaats of achtertuin. Daarbij is het mogelijk om het materiaal ter plaatse naar de gewenste afmeting te snijden. Als eenmaal het gewenste formaat is gekozen, kan het materiaal worden vastgezet met verpakkingstape. Hiermee worden mogelijke verschuivingen voorkomen en is het tevens mogelijk om zware materialen, zoals een ladder, op het materiaal te gebruiken zonder dat er scheurvorming ontstaat. In onderstaande video wordt een kort stappenplan toegelicht.

Scherpe prijzen en staffelkortingen, profiteer maximaal van je voordeel

De stuclopers worden aangeboden voor zeer scherpe prijzen. Het materiaal dient als uitstekende vloerbescherming en is geschikt voor diverse werkzaamheden. Door onze scherpe inkoop- en transport afspraken kunnen wij het materiaal standaard aanbieden voor een scherpe prijs! Voor grote aantallen hanteren wij een staffelkorting: hoe meer je bestelt, hoe meer korting er per staffel wordt berekend. De minimale aantallen hiervoor staan onder de standaard prijs beschreven.

 

Interessante artikelen:

> Stucloper of plastic: wat werkt beter?

Wanneer gebruik je stucloper?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »