Terug

Dozen, zakken of tassen bedrukt met goudfolie

  • 29 / 05 / 2024 0
Dozen, zakken of tassen bedrukt met goudfolie

In de wereld van drukwerk is goudfolie al lang een populaire keuze voor speciale gelegenheden zoals geboortekaartjes. Maar wist je dat deze luxe uitstraling nu ook beschikbaar is voor verpakkingen?

Sinds kort is het bij ons mogelijk om goudfolie ook te bedrukken op dozen, zakken of tassen. Wij doet dit met een digitale druktechniek. Het voordeel hiervan? Lage minimale oplages én geen eenmalige investeringen in een stempel.

Wat is goudfolie

Goudfolie is een druktechniek waarbij een dunne laag folie wordt aangebracht op het oppervlak van het materiaal. Dit geeft een glanzende en luxe uitstraling die perfect is voor het creëren van een premium look op jouw verpakkingen. De term goudfolie suggereert dat het het enkel kan gaan om een goudkleur, maar het is ook mogelijk om in zilver, rood of blauw te bedrukken.

Voordelen van goudfolie print op een verpakking

  • Luxe uitstraling: De glanzende gouden folie trekt direct de aandacht en geeft je verpakking een premium uitstraling.
  • Verhoogde waarde: Verpakkingen met goudfolie kunnen de perceptie van de waarde van je producten verhogen.
  • Differentiatie: In een concurrerende markt kan goudfolie helpen je merk te onderscheiden.

Voordat we met de productie beginnen, ontvang je altijd een gratis drukproef. Zo weet je zeker dat het resultaat aan je verwachtingen voldoet. Op de productpagina selecteer je de kleur die je wilt hebben en daarna kan je ontwerp opmaken. In onze webshop vind je al de draagtassen, geschenkdozen en kubusdozen met folieprint - maar het is ook mogelijk om andere producten te voorzien van een bedrukking. Neem hiervoor contact met ons op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »