Terug

Bedrukte tasjes voor Lekkerissimo

Bedrukte tasjes voor Lekkerissimo

In de huidige tijd is duurzaamheid een steeds belangrijker onderwerp geworden. Veel bedrijven zoeken naar manieren om hun ecologische voetafdruk te verminderen en een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. 

1 van de manieren om bij te dragen aan een duurzamere toekomst is door het gebruik van papieren tasjes in plaats van plastic tasjes. Papieren tasjes zijn biologisch afbreekbaar en kunnen worden gerecycled, wat een positief effect heeft op het milieu.

Lekkerissimo, een Italiaanse delicatessenwinkel uit Amsterdam, heeft deze trend gevolgd en heeft besloten om hun producten in papieren tasjes aan te bieden. Dit heeft niet alleen een positief effect op het milieu, maar biedt ook een geweldige marketingtool voor het bedrijf. 

Door hun logo op de papieren tasjes te laten bedrukken, creëert Lekkerissimo naamsbekendheid en versterkt het de merkidentiteit.

Het belang van merkidentiteit

Een sterke merkidentiteit is van essentieel belang voor elk bedrijf. Het helpt om de herkenbaarheid van het bedrijf te vergroten en de doelgroep aan te spreken. Merkidentiteit gaat echter verder dan alleen een logo. Het omvat het geheel van kenmerken en waarden die een bedrijf wil uitstralen.

Door hun logo op de papieren tasjes te laten bedrukken, draagt Lekkerissimo bij aan het versterken van hun merkidentiteit. Elke keer dat een klant de tasjes gebruikt, wordt het logo van Lekkerissimo gezien en herkend. Dit leidt tot meer naamsbekendheid en een grotere klantenbinding.

In bovenstaande afbeelding zie je het resultaat van de bedrukking. Wij hebben het logo van Lekkerissimo bedrukt op een bruine papieren tas met gedraaid koord. De foto is gemaakt in de winkel van Lekkerissimo. De papieren tas past goed bij de uitstraling van de winkel.

Voor Lekkerissimo is gekozen voor een ontwerp met het logo van het bedrijf in het midden van het tasje. Het logo bestaat uit een afbeelding met de naam van het bedrijf in sierlijke letters. Dit ontwerp straalt kwaliteit en authenticiteit uit, wat goed past bij de Italiaanse delicatessen die Lekkerissimo verkoopt.

De kracht van papieren tasjes als marketingtool

Papieren draagtassen zijn niet alleen een duurzame keuze, maar ook een geweldige marketingtool. Het bedrukken van papieren tasjes met het logo van het bedrijf kan een enorm positief effect hebben op de naamsbekendheid. Hier zijn een aantal redenen waarom papieren tasjes zo’n krachtige marketingtool zijn:

1. Mobiele advertentie

Een van de voordelen van het gebruik van papieren tasjes als marketingtool is dat het een mobiele advertentie is. De tasjes worden overal mee naartoe genomen en worden door verschillende mensen gezien. Dit vergroot de zichtbaarheid van het bedrijf en kan leiden tot meer naamsbekendheid en nieuwe klanten.

Het gebruik van bedrukte papieren tasjes kan bijdragen aan een betere klantenbinding. Klanten voelen zich verbonden met het bedrijf en kunnen het logo van Lekkerissimo associëren met positieve ervaringen in de winkel. Dit leidt tot een grotere loyaliteit en een verhoogde klantenretentie.

3. Milieubewustzijn

Het gebruik van papieren tasjes laat zien dat het bedrijf zich bewust is van het milieu en zich inzet voor een duurzame toekomst. Dit kan aantrekkelijk zijn voor klanten die waarde hechten aan duurzaamheid en milieubewustzijn.

Tassen bedrukken in kleine oplage

Bij VerpakkingenXL kunnen wij al tasjes digitaal bedrukken in kleine oplage. Dit is al mogelijk vanaf 100 stuks. Zo kun je ook als klein bedrijf profiteren van de voordelen van bedrukte tasjes. Je hoeft niet meteen een grote aankoop te doen. En kunt op deze manier ook eventueel verschillende ontwerpen gaan testen. 

Wat is een digitale bedrukking?

Digitale bedrukking is een moderne druktechniek die wordt gebruikt voor het bedrukken van verschillende materialen, waaronder papier. Deze techniek maakt gebruik van geavanceerde printers die afbeeldingen, logo's en tekst nauwkeurig en gedetailleerd kunnen printen. Het is een efficiënte manier van bedrukken omdat er geen drukplaten nodig zijn en er snel resultaat kan worden geboekt.

Voordelen van digitale bedrukking op papieren tassen

Hoge kwaliteit bedrukking: Door gebruik te maken van digitale bedrukking kan er een hoge kwaliteit afbeelding, logo of tekst worden afgedrukt. Dit komt doordat er een groot aantal kleuren en tinten beschikbaar zijn om de afbeelding zo nauwkeurig mogelijk weer te geven.

Snelheid: Digitale bedrukking is een snel proces, waardoor de tassen snel geleverd kunnen worden. Dit is vooral handig als je op korte termijn bedrukte papieren tassen nodig hebt voor bijvoorbeeld een beurs of evenement.

Flexibiliteit: Digitale bedrukking maakt het mogelijk om verschillende ontwerpen op de tassen af te drukken zonder extra kosten. Hierdoor kun je gemakkelijk verschillende ontwerpen uitproberen om te zien welke het beste bij je bedrijf past.

Milieuvriendelijk: Papieren tassen zijn al milieuvriendelijk, maar digitale bedrukking maakt het mogelijk om op waterbasis inkt te gebruiken. Hierdoor wordt de impact op het milieu nog verder verminderd.

Kostenbesparend: Doordat er geen drukplaten nodig zijn, zijn de kosten voor digitale bedrukking lager dan traditionele drukmethoden. Hierdoor kunnen bedrukte papieren tassen in kleine oplages worden besteld, wat voordelig is voor kleine bedrijven.

Papieren tasjes bedrukken in grote oplage

Ook voor grotere aantallen ben je bij ons aan het juiste adres! Wij staan in contact met verschillende fabrieken en kunnen ook grotere aantallen produceren met andere druktechniek. Neem hiervoor gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Full colour tassen laten bedrukken? Bestel bij VerpakkingenXL

Wil jij net als Lekkerissimo papieren tassen bedrukken? Bestel deze dan bij VerpakkingenXL. Wij hebben alle materialen in eigen huis om jouw bedrukte tassen naar wens te produceren. Met een ruim assortiment in papieren tasjes hebben we altijd een formaat dat bij jouw onderneming past. En ze zijn verkrijgbaar met verschillende handgrepen. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »