Terug

KONINGSWEEKEND: 10% KORTING OP ALLES - GEBRUIK KORTINGSCODE KONING2024

Bedrukte papieren tasjes voor Esselte

Bedrukte papieren tasjes voor Esselte

Voor Esselte - bekend van de ordners en andere kantoorartikelen - bedrukten wij papieren tasjes en leverden wij deze binnen 2 werkdagen af. Precies op tijd voor de beurs!

Wij waren benieuwd hoe Acco Brands de levering en het bestelproces van deze bedrukte tasjes had ervaren. Wij stelden Mickelle - werkzaam bij Acco Brands - onderstaande vragen.

Kan je uitleggen wat jullie met het bedrijf Acco Brands precies doen?

Wij zijn een merkenhuis. In Europa gaat dat om 8 merken (Leitz, Esselte, Rapid, Rexel, Nobo, GBC, Kensington, Derwent). Wij produceren producten die op of rondom je bureau/(thuis)kantoor gebruikt kunnen worden. Van ordners, nietmachines, brievenbakken tot whiteboards, papiervernietigers en lamineermachines.

Waar hadden jullie de bedrukte tasjes voor nodig?

We hebben zondag 21 januari en maandag 22 januari op een beurs gestaan in België – de PaperShow. Een vakbeurs voor de kantoorvakhandel. Op deze beurs staan leveranciers van kantoorartikelen en andere facilitaire producten. De bezoekers zijn de kantoorvakhandel, maar ook bijvoorbeeld e-tailers die kantoorartikelen verkopen. Maar geen eindgebruikers.

Wat vinden jullie van het resultaat?

De tasjes zagen er mooi uit. En zo ontzettend fijn dat het allemaal last minute geregeld kon worden.  Alles was op tijd bij ons op kantoor.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »