Terug

Bedrukte draagtassen voor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Bedrukte draagtassen voor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Met een digitale druktechniek bedrukten wij onderstaande draagtas voor Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Er is gekozen voor een digitale print omdat de minimale afname dan laag is én er verschillende ontwerpen geprint kunnen worden.

Het digitaal bedrukken heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere druktechnieken, namelijk:

  • Een hele snelle levertijd van gemiddeld 5 werkdagen
  • De mogelijkheid om verschillende ontwerpen toe te voegen
  • Een lage minimale afname van 250 tassen

Onze klant: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is een Nederlandse waterbeheerder die verantwoordelijk is voor het watermanagement in het noordelijk deel van de provincie Noord-Holland. Dit hoogheemraadschap zorgt voor veilige dijken, schoon water en een goed peilbeheer in het gebied. Het strekt zich uit van het Noordzeekanaal tot aan de Afsluitdijk, en van Texel tot aan het IJsselmeer.

Het hoogheemraadschap speelt een cruciale rol bij het beschermen van het gebied tegen overstromingen door het beheren en onderhouden van dijken, sluizen en gemalen. Daarnaast is het verantwoordelijk voor het zuiveren van afvalwater en het handhaven van een gezond waterpeil in sloten, kanalen en polders. Dit draagt bij aan de bescherming van landbouwgronden, natuurlijke gebieden en de leefomgeving van de inwoners.

De organisatie werkt nauw samen met andere overheidsinstanties, gemeenten en belanghebbenden om een integraal en duurzaam waterbeheer te waarborgen. Het hoogheemraadschap heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen en heeft in de loop der jaren een belangrijke rol gespeeld bij het vormgeven van het Nederlandse waterbeheer.

Kortom, het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is een essentiële speler in het bewaken van de waterveiligheid, het beheer van waterkwaliteit en het creëren van een evenwichtige waterbalans in het noordelijke deel van Noord-Holland.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »