Terug

Bedrukte dozen voor rapper Tim Beumers

Bedrukte dozen voor rapper Tim Beumers

Voor de nieuwe LP van rapper Tim Beumers hebben wij dozen bedrukt met het logo van zijn album. Hierin verstuurt hij zijn LP en bijbehorende merchandise.

Onlangs hadden wij de eer om bedrukte dozen met logo en autolockbodem te maken voor niemand minder dan rapper Tim Beumers. Deze dozen werden gebruikt om zijn merchandise te verpakken en te verzenden naar zijn fans.

Wie is Tim Beumers?

Tim Beumers is een Nederlandse rapper. Beumers heeft al verschillende albums & mixtapes uitgebracht en heeft hij samengewerkt met verschillende andere artiesten uit de Nederlandse hiphopscene, zoals Jiggy Djé en Lange Frans. 

Naast zijn muzikale carrière is Beumers ook actief als radio-dj en presentator, en heeft hij verschillende podcasts en radioprogramma's gepresenteerd. Hij staat bekend om zijn eerlijke en ongecensureerde mening en zijn scherpe observaties over de Nederlandse maatschappij.

Voor zijn nieuwe LP genaamd  Beumers & Tibbert was hij op zoek naar een doos om zijn album en merchandise in te versturen. Wij hebben met veel plezier een bedrukte doos voor Tim laten maken met het logo van zijn EP.

Op bovenstaande afbeelding zie je het logo die wij op de kartonnen dozen hebben laten bedrukken.

tim beumers logo

Een eerste drukproef van de autolockdoos

Nadat Tim ons het logo had aangeleverd. Hebben wij een eerste drukproef gemaakt. Het logo werd gedrukt op beide lange zijden van de doos. In onderstaande afbeelding zie je het resultaat na de eerste drukproef. 



Na goedkeuring zijn wij onmiddellijk gestart met de productie van deze customized dozen. 

Met zijn bedrukte autolockdozen heeft Beumers een manier gevonden om zijn merchandise op een professionele en herkenbare manier te presenteren aan zijn fans. Door zijn eigen logo en merknaam op de dozen te bedrukken, laat hij zien dat hij aandacht besteedt aan elk detail en dat hij zijn fans serieus neemt.

Naast het album zaten er ook stickers en een T-shirt in het pakket. Om de inhoud van de doos extra te beschermen is er nog wat opvulmateriaal toegevoegd. 

Waarom kiezen voor een bedrukte autolockdoos?

Bedrukte autolockdozen zijn een geweldige manier om een merk te promoten en klanten te laten zien dat je oog hebt voor detail. Door een logo en merknaam op de doos te drukken, maakt je een merk herkenbaar en vergroot je de naamsbekendheid.

‘’Mensen herkennen de doos al voordat deze wordt geopend. En denken: Yes dat is mijn pakketje’’

Zoals Tim Beumers vertelt wilde hij graag een ‘’bezorgmoment te willen creëren’’. Mensen herkennen de doos al voordat deze wordt geopend. En denken: Yes dat is mijn pakketje.

Daarnaast zijn de autolockdozen stevig en duurzaam zodat producten veilig aankomen bij de klant. De autolockdoos is bovendien voorzien van een scheurstrip waardoor je de doos in een vloeiende beweging kunt openen. Dit komt ten goede voor het gebruiksgemak en de experience voor het openen van een pakket. 

Autolockbodems zijn snel en gemakkelijk te monteren zijn. De autolockbodem zorgt er namelijk voor dat de bodem van de doos automatisch sluit wanneer je de zijkanten omhoog duwt. Hierdoor bespaart je tijd en moeite bij het verpakken. In onderstaande video van PackTalk zie je een interview met Tim Beumers over de autolockdozen

Verzenddozen bedrukken bij VerpakkingenXL

Wij zijn trots op de bedrukte dozen die we hebben gemaakt voor Tim Beumers en zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan zijn succes. Als je geïnteresseerd bent in bedrukte dozen of andere bedrukte verpakkingen voor jouw merk of bedrijf, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen graag verder!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »