Terug

Bedrukte brievenbusdozen voor LyraWMS

Bedrukte brievenbusdozen voor LyraWMS

Voor LyraWMS bedrukten wij witte brievenbusdozen met hun logo. Geprint en geleverd binnen 2 werkdagen: precies op tijd om de kerstpakketten uit te leveren

Wij waren benieuwd naar de ervaringen van LyraWMS en daarom hebben wij Jesper onderstaande vragen gesteld. Heb jij ook bedrukte verpakkingen besteld en wil jij het resultaat met ons en onze klanten delen? We horen graag van je!

Kan je iets meer vertellen over LyraWMS? Wat doen jullie precies?

LyraWMS is zoals de naam al verklapt een WMS (Warehouse Management System) die gespecialiseerd is in de fulfilment van E-Commerce orders. Simpel gezegd helpt ons systeem fulfilment magazijnen en webshops om het hele logistieke verhaal van online bestellingen van A tot Z tot een goed einde te brengen. We ondersteunen het hele reilen en zeilen in het magazijn met als doel het leven van de mensen in het magazijn zo makkelijk mogelijk te maken en natuurlijk om fouten te voorkomen.

Waar gebruiken jullie de brievenbusdozen voor?

We hebben de gepersonaliseerde dozen van verpakkingenXL gebruikt om een kleinigheidje naar alle gebruikers en partners van LyraWMS te sturen. De brievenbusdozen zijn uiteindelijk als goed gevulde kerstpakketten de deur uitgegaan.

Hoe vind je de bedrukking geworden? En heb je hier al reacties op gehad?

We waren erg blij met het resultaat. Het logo met bijbehorend kerstmutsje was haarscherp op de doos gedrukt. We hebben veel complimenten gekregen over ons kerstpakket. Eén van de ontvangers was zelfs zo onder de indruk dat die ook gelijk een order heeft geplaatst voor brievenbusdozen met z'n eigen logo.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »