Terug

Bedrukte brievenbusdoosjes voor L'abel Noa

Bedrukte brievenbusdoosjes voor L'abel Noa

In dit blogartikel delen we het verhaal over de brievenbusdoosjes die wij hebben bedrukt voor L'abel Noa. Deze webshop is gespecialiseerd in gepersonaliseerde kraamcadeaus, zoals gepersonaliseerde kussens, naamlampjes en naamdraden. Als leverancier van deze brievenbusdoosjes zijn wij trots op het resultaat en willen we graag delen waarom we dit project zo leuk en uitdagend vonden.

Het logo van L'abel Noa

Toen L'abel Noa bij ons aanklopte voor brievenbusdoosjes, hadden ze al een duidelijk beeld van wat ze wilden. Ze wilden graag brievenbusdoosjes die niet alleen praktisch waren, maar ook pasten bij de uitstraling van hun webshop. Daarom hebben we samen besloten om de doosjes te bedrukken met hun eigen logo.

Het logo van L'abel Noa is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van de webshop. Het logo straalt de persoonlijke touch en de zorgvuldigheid uit die L'abel Noa heeft bij het maken van gepersonaliseerde kraamcadeaus. Daarom was het voor ons als leverancier van de brievenbusdoosjes van groot belang om het logo op een prominente plek op de doos te bedrukken.

We zijn ontzettend blij met het resultaat van de bedrukte brievenbusdoosjes voor L'abel Noa. Het is altijd spannend om te zien hoe het ontwerp er in het echt uit zal zien, maar het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. Het logo van L'abel Noa komt mooi tot zijn recht op de zijkant van de doosjes en draagt bij aan de herkenbaarheid van het merk.

Door te kiezen voor bedrukte brievenbusdoosjes, heeft L'abel Noa een duurzame en professionele keuze gemaakt voor de verpakking van hun producten. Het past bij de kwaliteit die het merk wil uitstralen en draagt bij aan een positieve merkbeleving voor de klant.

Ook brievenbusdozen bedrukken met logo? 

Als leverancier van brievenbusdoosjes vinden wij het belangrijk om mee te denken met de klant en oplossingen op maat te bieden. Door deze aanpak kunnen we niet alleen onze klanten tevreden stellen, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. We hopen dan ook dat deze samenwerking met L'abel Noa een voorbeeld kan zijn voor toekomstige projecten.

Als u zelf interesse heeft in bedrukte brievenbusdoosjes voor uw webshop of bedrijf, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee over maatwerkoplossingen en zorgen ervoor dat u een product ontvangt dat past bij uw wensen en behoeften.

Bedankt voor het lezen van dit artikel en tot de volgende keer!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »