Terug

Wat zijn vierkante verzendkokers en waar worden ze voor gebruikt?

Wat zijn vierkante verzendkokers en waar worden ze voor gebruikt?

De afgelopen jaren wordt het gebruik van verpakkingsmaterialen steeds efficiënter benut. De ontwikkeling binnen deze industrie blijft in volle gang en gebruikers stellen steeds meer eisen aan het gebruik van deze materialen. Het resultaat hiervan is het feit dat particulieren en bedrijven meer gebruik maken van verschillende verpakkingsmaterialen. Ze gaan steeds meer inzien dat er meer wordt gevraagd en dat er meer kansen liggen in het versoepelen van opslag en zendingen. Om de ontwikkeling bij te blijven, hebben wij sinds kort de vierkante verzendkokers toegevoegd aan ons assortiment. In dit blogartikel zullen wij de belangrijkste aspecten van dit verpakkingsmateriaal behandelen.

Dé vervanger van de ronde verzendkoker met PVC dop

Het verpakken van posters, drukwerk en lange voorwerpen wordt vaak verstuurd in een standaard ronde koker met PVC dop. Op voorhand zullen veel mensen denken dat dit beste oplossing is, maar niks is minder waar! De kokers zijn namelijk rond en nemen voor postcentra extra werk in handen. Voor het verwerken van pakketten, die bestaan uit een ronde verzendkoker, worden vaak extra handelingskosten gevraagd, waardoor het minder interessant wordt om de goederen op deze manier te verzenden.

Vierkante verzendkokers versoepelen het verzendproces

Vanuit onze organisatie is er nagedacht over een alternatief, namelijk de vierkante verzendkoker. Deze koker zorgt ervoor dat er op een efficiëntere wijze wordt omgegaan met het verzenden van goederen. Zo zijn deze dozen stapelbaar en gemakkelijk te verpakken. Daarnaast worden de goederen gemakkelijk in dozen geschoven. Door de autolock bodem en zelfklevende plakstrip, zorg je er vervolgens voor dat deze dozen in een handomdraai klaar worden gemaakt. Hierdoor zullen de goederen snel worden opgepikt en op transport worden gezet, zonder dat daar extra verpakkingsmaterialen voor nodig zijn.

Meer weten over onze verzendkokers? Neem gerust contact met ons op!

Wil je na het lezen van dit artikel meer weten over onze verzendkokers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn echte vakspecialisten en willen je graag meer vertellen over onze verpakkingsmaterialen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »