Terug

VerpakkingenXL wint de FD Gazellen Award 5x op rij

VerpakkingenXL wint de FD Gazellen Award 5x op rij

Elk jaar is het een bijzondere gelegenheid in ondernemersland, en dit jaar is geen uitzondering. Op 23 november 2023 worden de prestigieuze FD Gazellen Awards voor de 20e keer uitgereikt aan Nederlandse bedrijven die zich hebben onderscheiden door hun indrukwekkende groei en winstgevendheid. 1 van de sterren van dit evenement is VerpakkingenXL, dat al voor de vijfde keer op rij deze eervolle erkenning ontvangt.

Wat zijn de FD Gazellen Awards?

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieele Dagblad (FD) en BNR Nieuwsradio en worden toegekend aan Nederlandse bedrijven die voldoen aan specifieke criteria. De belangrijkste vereiste is een aanzienlijke omzetgroei in de afgelopen drie jaar, waarbij het laatste jaar winstgevend moet zijn afgesloten. Deze prijzen erkennen en belonen de ondernemingen die niet alleen succesvol zijn, maar ook de Nederlandse economie stimuleren met hun groei en innovatie.

VerpakkingenXL: Een Toonbeeld van Voortdurende Groei en Succes

Dit jaar is VerpakkingenXL opnieuw in het middelpunt van de belangstelling vanwege hun uitzonderlijke prestaties. Als leverancier van hoogwaardige verpakkingsoplossingen heeft VerpakkingenXL zich gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven in verschillende sectoren.

Wat VerpakkingenXL echt onderscheidt, is hun consistente groei in een concurrerende markt. Het bedrijf heeft niet alleen een omzetgroei in de afgelopen drie jaar gerealiseerd, maar heeft ook winstgevendheid weten te behouden. Dit is een prestatie op zich en weerspiegelt de toewijding van het bedrijf aan duurzaamheid en voortdurende verbetering.

De Feestelijke Uitreiking in Amsterdam

De prijsuitreiking van de FD Gazellen Awards is niet zomaar een formaliteit; het is een groots evenement waarbij ondernemers en zakelijke leiders samenkomen om de prestaties van deze opmerkelijke bedrijven te vieren. Tijdens de ceremonie in Amsterdam worden ook de allersnelste groeiers per regio bekendgemaakt en beloond.

Deze regionale winnaars ontvangen de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards in verschillende omzetcategorieën, namelijk klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Voorvertoning van afbeelding


Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die deel uitmaakt van de VerpakkingenXL-familie, van onze klanten, ons team tot onze toegewijde leveranciers. Samen hebben we deze prestatie bereikt, en we kijken ernaar uit om nog vele jaren van groei en succes met jullie te delen.
Bedankt voor de onvermoeibare inzet en ondersteuning!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »