Terug

VerpakkingenXL sponsort Project Edu-PC

VerpakkingenXL sponsort Project Edu-PC

VerpakkingenXL sponsort Project Edu-PC 

In het huidige onderwijssysteem wordt het computergebruik steeds meer ingezet en is het vrijwel normaal geworden dat leerlingen een eigen computer of laptop hebben. Duizenden gezinnen in Nederland kunnen helaas geen computer betalen. Hierdoor hebben enorm veel kinderen een grote kans op achterstand in het onderwijs.

Project Edu-PC zet zich belangeloos in door het faciliteren van educatieve computers voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar uit minder bedeelde gezinnen, zodat iedereen gelijke kansen heeft op passend onderwijs. Een tweedehands computer kan hun leven nu en in de toekomst enorm veranderen. Via Project EDU-PC kun je jouw oude laptop, iMAC of Macbook doneren en geef kinderen op deze manier een kans op een zonnige toekomst. 

VerpakkingenXL heeft een bijdrage geleverd door postdozen te doneren. Via de postdozen worden de laptops verstuurd en komen deze uiteindelijk bij de kinderen terecht. Heb je zelf nog een laptop die je wilt doneren? Ga dan naar de website van Project Edu-PC via onderstaande link:

https://project-edu-pc.jimdosite.com/  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »