Terug

Papierversnipperaar

Een papierversnipperaar is een onmisbaar apparaat voor elk kantoor en thuiswerkplek om (vertrouwelijke) documenten veilig te vernietigen.

Filters

Papierversnipperaar

Er zijn verschillende soorten en maten papierversnipperaars verkrijgbaar, van compacte persoonlijke modellen tot grote professionele modellen voor op kantoor. Met onze papierversnipperaars ruim je papierwaren , maar ook bijvoorbeeld creditcards en paperclips gemakkelijk op.

Waarom is een papierversnipperaar belangrijk?

Het is belangrijk om de privacy van klanten en medewerkers te beschermen en te voldoen aan de wetgeving op het gebied van gegevensbescherming. Een papierversnipperaar is een efficiënte manier om papieren documenten veilig te vernietigen. Dit is vooral belangrijk voor vertrouwelijke informatie zoals financiële gegevens, medische dossiers en persoonlijke gegevens.

Daarnaast kan het vernietigen van papieren documenten ook bijdragen aan een opgeruimde en georganiseerde werkplek. Het vermindert de kans op rommel en chaos en maakt het eenvoudiger om documenten te archiveren.

Hoe werkt een papierversnipperaar?

Een papierversnipperaar maakt gebruik van messen om het papier in kleine stukjes te snijden. Er zijn verschillende soorten snippers, zoals stroken en cross-cut snippers, die het papier in verschillende breedtes snijden. Cross-cut snippers zijn veiliger omdat het papier in kleine stukjes wordt gesneden die moeilijker zijn te reconstrueren.

Er zijn ook verschillende niveaus van veiligheid, aangeduid met DIN-normen. Hoe hoger de DIN-norm, hoe fijner de snippers en hoe veiliger de vernietiging van de documenten. Bijvoorbeeld, DIN P-7 vernietigt het papier tot kleine stukjes van minder dan 1 mm, wat ideaal is voor het vernietigen van zeer vertrouwelijke documenten.

Papierversnipperaar kopen? Binnen 24 uur geleverd

Wil je graag een papierversnipperaar kopen? Bestel deze dan bij VerpakkingenXL. Wij hebben papierversnipperaars van de beste kwaliteit. Ook voor andere kantoorartikelen ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je een bestelling plaatst voor 23:59. Dan wordt deze de volgende dag al geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »