Terug

Waarom kiezen voor een doos op maat

Waarom kiezen voor een doos op maat

Je vind in onze webshop wel meer dan 300 verschillende formaten vouwdozen die wij uit voorraad kunnen leveren. Toch kan het interessant zijn om een doos te laten produceren met een specifieke maat. In dit blogartikel leg ik je uit hoe dit in zijn werk gaat.

In onze webshop vind je een breed assortiment van Amerikaanse vouwdozen. Deze dozen zijn beschikbaar in meer dan 300 verschillende formaten. Daarnaast zijn de dozen verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten: enkele golf of dubbele golf. Omdat wij deze dozen in grote aantallen produceren en naar ons magazijn transporteren, kunnen wij deze voor lage prijzen aanbieden. Gezien de vele verschillende formaten die wij aanbieden, zit er in veel gevallen een geschikte maat voor je tussen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een specifieke maat zoekt die wij niet aanbieden. In dat geval kunnen wij dozen op maat voor je produceren.

Hoe gaat het produceren van dozen op maat in zijn werk

Wij werken samen met verschillende fabrikanten van dozen in Europa. Afhankelijk van de kwaliteit en het formaat dat je nodig hebt, zetten wij de aanvraag uit bij verschillende fabrieken. De ene doos kan bij de ene fabriek namelijk fors duurder zijn om te produceren dan bij de andere fabriek - en andersom. Binnen maximaal 2 werkdagen kunnen wij jou vervolgens een aanbieding toesturen.

Vanaf welk aantal is het prijstechnisch interessant om op maat te produceren?

Zoals gezegd laten wij alle dozen die wij standaard in ons assortiment hebben, in grote aantallen produceren en naar ons magazijn transporteren. Deze dozen zijn daarom prijstechnisch erg interessant. Wanneer je bij een fabriek een aanvraag doet voor bijvoorbeeld 500 van zo’n zelfde formaat doos, dan zal de prijs fors duurder zijn dan de prijs die je bij ons in de webshop betaalt. Daarnaast geldt er dan natuurlijk ook een langere levertijd.

Het omslagpunt ligt in veel gevallen rond de 2.000 à 3.000 dozen. Vanaf dit aantal zal de prijs vanaf de fabriek vergelijkbaar zijn met de verkoopprijzen bij ons in de webshop.

Maar ook beneden dit aantal kan het natuurlijk interessant zijn om op maat te produceren. Bijvoorbeeld wanneer je een specifiek formaat doos nodig hebt waar jouw product precies in moet passen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »