Terug

Verpakkingen digitaal bedrukken vanaf 100 stuks

  • 16 / 12 / 2021 0
Verpakkingen digitaal bedrukken vanaf 100 stuks

Het bedrukken van verpakkingen doen we al een tijdje, maar met deze ontwikkeling kunnen wij nóg meer klanten helpen aan een herkenbare verpakking: digitale bedrukkingen!

Samen met onze fabrieken werken we al een hele tijd samen om luchtkussen enveloppen, brievenbusdozen, coex zakken of vouwdozen te bedrukken. Het nadeel hiervan is dat de minimale afnames bij deze fabrieken hoog zijn. Voor een artikel met bedrukking, moeten er soms wel minimaal 100.000 stuks besteld worden.

Wij begrijpen dat deze aantallen niet voor alle klanten haalbaar zijn. Allereerst heb je hiervoor veel ruimte in het magazijn nodig. Daarnaast weet je als startende (web)shop natuurlijk niet zeker of je al deze aantallen in de toekomst wel nodig gaat hebben. Dé oplossing hebben wij hiervoor gevonden: het digitaal bedrukken van verpakkingen.

Bedruk jouw envelop, brievenbusdoos of vouwdoos

Het bedrukken van deze verpakkingen doen wij zelf. Het voordeel hiervan is: korte lijnen en efficiënt werken. We kunnen de verpakkingen met bedrukking daarom voor scherpe prijzen aanbieden. Er staan een aantal standaard artikelen in de webshop. Voordat het artikel in het winkelmandje wordt geplaatst, kan je jouw logo of ontwerp uploaden. Deze komt dan direct bij ons terecht.

Verpakking bedrukken voor speciale actie

Omdat de minimale afname in veel gevallen nu maar 100 stuks is, kan deze manier van bedrukken goed gebruikt worden om speciale acties tijdelijk onder de aandacht te brengen. Heb je bijvoorbeeld gedurende de decembermaand speciale aanbiedingen? Met jouw bedrukte luchtkussen envelop of brievenbusdoos kan je hier een mooie vermelding naar maken. Het is zelf mogelijk om elke envelop of doos te personaliseren met een naam of bedrijfsnaam. Maximale mogelijkheden dus!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »