Terug

Specishops wint 4e FD Gazellen Award op rij

Specishops wint 4e FD Gazellen Award op rij

Enschede, 25 oktober 2022 – Het Enschedese bedrijf Specishops B.V. heeft voor het 4e jaar op rij de FD Gazellen Award gewonnen. Hiermee behoort het tot de 685 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het bedrijf houdt zich bezig met de verkoop van verpakkingen, verlichting en fitnessartikelen. Dit uiteenlopende productassortiment in combinatie met de nauwe contacten met fabrikanten over de hele wereld heeft ervoor gezorgd dat zij aan de zware criteria voor het winnen van deze award voldoen.

“Dat we deze award nu voor de vierde keer winnen, hebben wij vooral te danken aan de collega’s en klanten.” Aldus Jeroen Boeve, de oprichter van het bedrijf. “Het begon ooit als een bijbaantje tijdens mijn studie. Ik verkocht via internet fitness artikelen die ik bij andere leveranciers in kocht. Inmiddels laten wij een groot deel van het assortiment zelf produceren en verkopen wij eigen merken. Hierdoor is onze omzet de laatste jaren hard gegroeid. Een grote uitdaging van deze groei zat ook in de logistieke handelingen. Omdat wij sinds dit jaar weer zelf de logistiek verzorgen in een nog groter magazijn, verwachten wij de komende jaren verder door te kunnen groeien.”

Over FD Gazellen

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 19e keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. De awards worden op 22 november 2022 tijdens een groots event uitgereikt in Amsterdam. Bij de feestelijke uitreiking maken ze ook de allersnelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer).

Bron: Emerce https://www.emerce.nl/wire/enschedese-bedrijf-specishops-bv-4e-jaar-rij-fd-gazelle

 
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »