Terug

Specishops steunt het Rode Kruis met liefdadigheidsactie

Specishops steunt het Rode Kruis met liefdadigheidsactie

Specishops steunt het Rode Kruis met liefdadigheidsactie

In samenwerking met verschillende ondernemers heeft de organisatie Young and Free Jewelry een liefdadigheidsactie opgestart. Zij hebben een handgemaakte armband ontwikkeld om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. VerpakkingenXL heeft deze actie gesteund door het sponsoren van luchtkussenenveloppen.

Armband Oekraïne  ‘No War’ 

Young and Free Jewelry heeft een groot assortiment aan sieraden voor zowel heren als dames. Het verlangen om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving staat centraal in deze organisatie. Na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne wilden zij dan ook direct in actie komen om zo hun steentje bij te dragen aan een betere wereld. 

De zoektocht was begonnen door op zoek te gaan naar verschillende goudsmeden in de buurt. Uiteindelijk hebben zij een goudsmid gevonden, die zijn vak echt verstaat. In samenwerking hiermee is er een armband opgesteld, met daarop een afbeelding van het land Oekraïne en de tekst ‘No War’.

Alle opbrengst van deze armbandjes gaat naar het Rode Kruis om de slachtoffers te helpen, die te maken hebben gehad met de oorlog in Oekraïne. 

De armbandjes zijn te bestellen voor 24,95 euro via de webshop van Young and Free Jewelry. Klik hier om de armbandjes te bestellen. 

Winactie: maak kans op 50 euro shoptegoed

Wanneer je een armbandje hebt besteld, maak je ook nog eens kans op 50 euro shoptegoed voor één van onze webshops: 

VerpakkingenXL

ThuisfitnessXL 

LedlampshopXL.

Het enige wat je hiervoor moet doen is een foto/selfie posten van jezelf met de armband. Post deze vervolgens op social media en tag ons in je bericht. Indien je niet actief bent op social media, mag je ons ook een mailtje sturen met de foto naar: [email protected]

Deze actie loopt tot 1 augustus 2022

 

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »