Terug

Schuimfolie op rol heeft verschillende lengtes

Schuimfolie op rol heeft verschillende lengtes

Het is je misschien al wel opgevallen. Het aantal meters met schuimfolie op elke rol is verschillend. De variant met een dikte van 1 mm en een breedte van 50 centimeter heeft bijvoorbeeld 500 lengtemeters op een rol, terwijl de variant met een dikte van 3 mm en een breedte van 60 centimeter "slechts" 175 meters heeft. Ook op de grote rollen met een breedte van 100 centimeter zitten verschillende lengtemeters. In dit artikel leggen wij graag uit waarom dit verschil bestaat. Het heeft vooral te maken met jou en onze vervoerders.

Flexibiliteit voor jou als klant

Steeds vaker kregen wij de vraag of het ook mogelijk was om rollen te bestellen die minder "gigantisch" waren in omvang. Onze klantenkring bestaat namelijk niet alleen uit zakelijke afnemers die vaak voldoende opslagruimte tot hun beschikking hebben, maar ook uit particulieren die onze materialen gebruiken voor hun verhuizing of voor het beschermen van hun spullen tijdens een verbouwing. Wanneer zo'n grote rol schuimfolie opgeslagen moet worden in de schuur, neemt dit een behoorlijke ruimte in beslag. Een rol van 3 mm met een lengte van 300 meter heeft namelijk al snel een doorsnee van ruim één meter. Daarnaast heeft natuurlijk niet elke klant 300 meter schuimfolie nodig. Wij hebben daarom besloten om de hoeveelheid meters op een rol te beperken. Ook klanten die minder folie nodig hebben, kunnen dit nu eenvoudig bestellen en de rollen hebben kleinere afmetingen waardoor het makkelijker is geworden om deze op te slaan. Een rol van 1 mm schuimfolie met een lengte van 200 meter heeft namelijk maar een doorsnee van 50 centimeter!

Het vervoeren van schuimfolie door onze vervoerders

Onze vervoerders stellen strenge eisen aan de maximale afmetingen van een pakket. Wanneer het pakket een omvang heeft die groter is dan 3 meter, kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt omdat de zending niet altijd past in de bus of vrachtwagen van de chauffeur. Omdat wij beloven dat bestellingen die geplaatst zijn voor 21:00 uur, nog dezelfde dag worden verzonden en de volgende dag worden afgeleverd, moeten wij voorkomen dat er vertraging wordt opgelopen. De kleinere doorsnee van de rollen schuimfolie (en dus ook kleinere afmetingen van het pakket), zorgt er dus voor dat bestellingen nooit vertraging op kunnen lopen omdat ze de maximale afmetingen van een pakket niet overschrijden. Win-win dus!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »