Terug

Schuimfolie nodig voor het verhuizen?

Schuimfolie nodig voor het verhuizen?

Ga je binnenkort verhuizen? Dan is het aan te raden om tijdens de verhuizing gebruik te maken van schuimfolie. De folie zorgt er namelijk voor dat kwetsbare artikelen zoals: elektronica, potten, huishoudelijke artikelen, glaswerk en overige zaken worden beschermd. De schuimfolie is krasbestendig, schokabsorberend, elastisch en zorgt voor een beschermende oppervlakte van uw kostbaarheden.

Veilig verhuizen met schuimfolie

Mensen in Nederland verhuizen gemiddeld zo'n zeven keer in hun leven. Dit houdt in dat een gemiddelde Nederlander zo'n één keer per tien jaar verhuist. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je tijdens de verhuizing niet voor verrassingen komt te staan. Daarom is het te adviseren om je op voorhand goed voor te bereiden. Schuimfolie kan daarin een belangrijke rol spelen.

De folie is ideaal om te gebruiken voor bescherming van een oppervlakte
Het voorkomt namelijk dat jouw kostbaarheden worden beschadigd door:

- stof
- krassen
- vuile handen

Door een oppervlakte te beschermen zorg je ervoor dat de kwetsbare spullen in tact blijven.

De gesloten celstructuur die de folie biedt is

- scheurbestendig
- waterdichg
- isolerend, waardoor u een sterke beschermlaag heeft.

Schuimfolie op rol bestellen?

Staan de verhuiswagens morgen al voor de deur en ben je nog aan het nadenken hoe je de artikelen veilig kan vervoeren? Geen probleem. De verhuizing kan vandaag nog rond gemaakt worden. Je  kunt de schuimfolie namelijk in verschillende formaten bestellen. De verzending is kosteloos en als je voor 21:00 besteld wordt de folie binnen 24 uur geleverd. Op het laatste moment kun je er nog voor zorgen dat de verhuizing in goede banen wordt geleid. Twijfels over de te kiezen dikte?

De folie met een dikte van 1 mm biedt al genoeg bescherming om krasvorming tegen te gaan. Is het daarnaast ook belangrijk om de schokken tijdens het transport goed op te vangen? Kies dan voor de 3 mm folie variant.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »