Terug

Luchtkussen enveloppen in kleine oplage bedrukken? Zo werkt dat

Luchtkussen enveloppen in kleine oplage bedrukken? Zo werkt dat

Het bedrukken van luchtkussen enveloppen in kleine oplages is nog niet bekend bij de meeste bedrijven. In dit blogartikel vertellen wij meer over de mogelijkheden en voorbeelden van bedrukte enveloppen in kleine oplages.

Nog vaak spreken wij klanten die denken dat het bedrukken van luchtkussen enveloppen met een eigen logo enkel mogelijk is vanaf duizenden stuks. Met de komst van het digitaal drukken is dit echter niet meer nodig.

Vroeger werden enveloppen enkel door middel van offset techniek geprint. Voor deze manier van printen, moeten er eerst aluminium drukplaten gemaakt worden. Via deze drukplaten wordt - door middel van een laser - de envelop dan gedrukt. Omdat het maken van deze platen kostbaar is en dit opstartkosten met zich mee brengt, gebruiken wij voor kleinere oplages onze digitale printer. Wij kunnen vanuit onze eigen locatie de verpakkingen digitaal bedrukken waardoor wij snel en flexibel kunnen leveren. Er geldt geen minimale afname. Wij kunnen al vanaf 100 stuks enveloppen bedrukken met een eigen logo

Voorbeelden van luchtkussen enveloppen met een eigen logo bedrukt

Om een goed beeld te geven van de mogelijkheden van digitaal drukken, hebben wij hieronder wat voorbeelden geplaatst. Dit zijn voorbeelden die wij in opdracht van onze klanten gemaakt hebben. Dit soort enveloppen bestel je eenvoudig via onze webshop. Tijdens het afrekenen kan je het ontwerp uploaden en een paar dagen later kan je de bedrukte enveloppen al in huis hebben!

Een drukproef van jouw bedrukte bubbelenvelop

Voordat wij alle enveloppen voor je gaan bedrukken, krijg je van ons een drukproef opgestuurd. Dit doen wij digitaal. Wil jij de drukproef fysiek ontvangen en eerst in het echt zien? Dan kunnen wij de envelop naar je opsturen. Dit doen wij tegen betaling van een vergoeding van verzendkosten. De ervaring leert dat er met de digitale drukproef een goede inschatting gemaakt kan worden. Je weet dan precies hoe groot het ontwerp op de envelop eruit komt te zien en waar deze op de envelop geplaatst wordt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »