Terug

Hoe werkt een boekverpakking?

Hoe werkt een boekverpakking?

Met een boekverpakking is het mogelijk om binnen 5 seconden een boek te verpakken. Omdat het - wanneer je deze nog nooit gebruikt hebt, misschien moeilijk voor te stellen is, leggen wij in dit blogartikel stap-voor-stap uit hoe dit werkt.

Wanneer je wel eens een boekverpakking gebruikt hebt, dan weet je hoe gemakkelijk deze in gebruik zijn. Wanneer je de boekverpakking in je handen hebt, spreekt deze eigenlijk al voor zich en weet iedereen deze te gebruiken. Maar met alleen een plaatje op het internet is het moeilijk om hier een beeld bij te krijgen. Daarom hieronder het stappenplan:

Stap 1: De boekverpakking komt ongevouwen binnen

Onze boekverpakkingen worden in bundels van 50 ongevouwen geleverd. Omdat ze ongevouwen zijn, nemen ze weinig ruimte in beslag en zijn de logistieke kosten beperkt. Dit maakt ze ideaal voor zowel grote als kleine bedrijven, alsook voor persoonlijk gebruik.

Stap 2: Open de flappen zodat je het boek, de CD of LP in de verpakking kan plaatsen

Open nu de flappen zodat je het boek - of een ander product - in de verpakking kan plaatsen. Je vindt in onze webshop een breed assortiment boekverpakkingen met verschillende formaten, zodat er altijd een geschikte variant tussen zit. Of je nu een klein pocketboekje of een groot kunstboek wilt verzenden, de perfecte maat is beschikbaar.

Stap 3: Vouw de verpakking op het boek heen

Alle boekverpakkingen zijn om elke paar millimeter gerild. Een rillijn zorgt ervoor dat je karton gemakkelijk kan om een product kan vouwen op één rechte lijn. Dit innovatieve design zorgt ervoor dat de verpakking zich aanpast aan de dikte van het boek, waardoor extra opvulmateriaal overbodig is. Dit bespaart niet alleen kosten, maar is ook beter voor het milieu.

Stap 4: Plak de boekverpakking dicht met de plakstrip

Elke boekverpakking is voorzien van een plakstrip. Deze trek je eenvoudig los waardoor er een klevende strip ontstaat waarmee de verpakking gesloten kan worden. Ook is de boekverpakking voorzien van een tearstrip. Hiermee kan de ontvanger de verpakking gemakkelijk openen en het boek uit de verpakking halen. Dit gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt voor een aangename ervaring bij de ontvanger, wat bijdraagt aan een positieve perceptie van jouw bedrijf of merk.

Wist je dat boekverpakkingen niet alleen maar gebruikt worden voor het verpakken en versturen van boeken? Eigenlijk zijn ze geschikt voor alle producten die 'plat' zijn. Denk hierbij aan: smartphones, tablets, printplaten of afgedrukte foto's. Het veelzijdige gebruik van deze verpakkingen maakt ze een essentieel onderdeel van je verzendstrategie, ongeacht de aard van je producten.

Bovendien zijn onze boekverpakkingen gemaakt van recyclebaar materiaal. Dit draagt bij aan een duurzame uitstraling van je bedrijf en toont je inzet voor milieuverantwoord ondernemen. Klanten waarderen deze inzet steeds meer, en met onze verpakkingen laat je zien dat je bedrijf deze waarden deelt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »