Terug

Het nieuwe magazijn van VerpakkingenXL

Het nieuwe magazijn van VerpakkingenXL

Het nieuwe magazijn van VerpakkingenXL

Het magazijn van VerpakkingenXL is verhuisd naar een nieuwe locatie. Voorheen werkten wij vooral samen met fulfilment partijen die de goederen voor ons verwerkten. Uiteindelijk hebben wij besloten om alles in eigen beheer te doen! 

Ons nieuwe magazijn is gevestigd aan de Goolkatenweg 65 in Enschede. Hier zorgen onze magazijnmedewerkers ervoor dat jouw verpakkingen zo snel mogelijk worden gepickt en verstuurt. Mede hierdoor kunnen wij verpakkingsmateriaal zowel voor bedrijven als particulieren voor zeer scherpe prijzen aanbieden in onze webshop. 

Snel verpakkingsmateriaal nodig? Afhalen is mogelijk

Wanneer je met spoed verpakkingsmateriaal nodig hebt, zijn wij je redder in nood! Bij ons is het ook mogelijk om verpakkingen op te halen bij ons nieuwe magazijn. Erg handig wanneer je in tijdnood zit en je geen extra dag langer wachten op de bezorging. 

In ons magazijn hebben wij standaard verschillende soorten verpakkingsmateriaal op voorraad, denk hierbij aan: enveloppen, kartonnen dozen, noppenfolie of opvulmateriaal. Mocht je een bestelling willen afhalen, neem dan gerust contact met ons op. 

Het laden en lossen van goederen

Het adres van ons magazijn is: Goolkatenweg 65, 7521 BE, Enschede. Het laden, lossen en afhalen van bestellingen kan via de achterzijde. De achterkant van het pand kun je bereiken door te navigeren naar: Rigtersbleek-Aalten 4, A4. Rijdt vervolgens een stukje rechtdoor, dan kom je uit op ons buitenterrein/ de achterkant van ons magazijn.

Een rondleiding door het nieuwe magazijn

In onderstaande video geeft Collin een korte rondleiding in het nieuwe magazijn van VerpakkingenXL voor een impressie: 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »