Terug

KONINGSWEEKEND: 10% KORTING OP ALLES - GEBRUIK KORTINGSCODE KONING2024

Het nieuwe magazijn van VerpakkingenXL

Het nieuwe magazijn van VerpakkingenXL

Het nieuwe magazijn van VerpakkingenXL

Het magazijn van VerpakkingenXL is verhuisd naar een nieuwe locatie. Voorheen werkten wij vooral samen met fulfilment partijen die de goederen voor ons verwerkten. Uiteindelijk hebben wij besloten om alles in eigen beheer te doen! 

Ons nieuwe magazijn is gevestigd op Rigtersbleek-Westend 3 in Enschede. Hier zorgen onze magazijnmedewerkers ervoor dat jouw verpakkingen zo snel mogelijk worden gepickt en verstuurt. Mede hierdoor kunnen wij verpakkingsmateriaal zowel voor bedrijven als particulieren voor zeer scherpe prijzen aanbieden in onze webshop. 

Snel verpakkingsmateriaal nodig? Afhalen is mogelijk

Wanneer je met spoed verpakkingsmateriaal nodig hebt, zijn wij je redder in nood! Bij ons is het ook mogelijk om verpakkingen op te halen bij ons nieuwe magazijn. Erg handig wanneer je in tijdnood zit en je geen extra dag langer wachten op de bezorging. 

In ons magazijn hebben wij standaard verschillende soorten verpakkingsmateriaal op voorraad, denk hierbij aan: enveloppen, kartonnen dozen, noppenfolie of opvulmateriaal. Mocht je een bestelling willen afhalen, neem dan gerust contact met ons op. 

Het laden en lossen van goederen

Meer informatie over het adres en het laden en lossen vind je hier.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »