Terug

De verhuisdozen van VerpakkingenXL

De verhuisdozen van VerpakkingenXL

De Verhuisdozen Van VerpakkingenXL

Wanneer je in een verhuizing zit, dan zijn verhuisdozen een must om de verhuizing in goede banen te leiden. De verhuisdozen moeten sterk en stabiel zijn om ervoor te zorgen dat de spullen op een veilige manier worden vervoerd.

Bij VerpakkingenXL hebben wij een breed assortiment aan sterke verhuisdozen. In dit artikel geven wij een kijkje in de verschillende soorten verhuisdozen die wij aanbieden in de webshop. 

Standaard verhuisdozen

De standaard verhuisdozen hebben een enkele golf en een draagvermogen van 60 kilogram. De dozen hebben een inhoud van 58 liter en een stapelwaarde van c.a. 450 kilogram. Ga je zwaardere spullen verhuizen en heb je hierdoor sterkere dozen nodig? Ga dan voor de premium variant van deze verhuisdoos.

Premium verhuisdozen

De premium verhuisdozen zijn extra sterk. De premium versie is gemaakt van dubbel gegolfd karton. Hierdoor hebben de dozen een draagvermogen van maar liefst 100 kilogram en een stapelwaarde van 600 kilogram.

Boekendozen

Doordat boeken vaak erg zwaar zijn, en daardoor niet helemaal volgepakt kunnen worden, hebben wij de boekendoos ontwikkelt. Deze zijn de kleinere variant van de premium verhuisdozen en hebben een hoogte van 25 cm en een inhoud van 35 liter.

Bedrukte verhuisdozen

Bij ons is het ook mogelijk om verhuisdozen te laten bedrukken. Dit is ideaal voor als je een eigen verhuisbedrijf hebt. Met een logo op de verhuisdoos creëer je een hoge attentiewaarde. Via de productpagina kun je eenvoudig je logo uploaden. Uiteraard sturen wij van tevoren even een drukproef ter goedkeuring. 

Alle verhuisdozen in ons assortiment beschikken over een autolockbodem. Hierdoor kun je de dozen binnen één seconde in elkaar zetten. De bovenkant van de doos kun je gemakkelijk in elkaar vouwen zodat je geen tape hoeft te gebruiken. De zijkanten zijn voorzien van een handige handgreep, zo behoudt je grip op de doos en kun je deze overal makkelijk mee naar toe nemen.  

Bekijk onderstaande video waarin Collin uitleg geeft over de verhuisdozen van VerpakkingenXL:

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »