Terug

Bedrukt groeipapier als rouwkaart

Bedrukt groeipapier als rouwkaart

In dit blogartikel vertellen wij je meer over het gebruiken van groeipapier voor uitvaarten. Als rouwkaart of bedankkaart bij een uitvaart.

Steeds vaker wordt ons bedrukt groeipapier gebruikt voor het maken van een rouwkaart of als bedankkaart voor een uitvaart. In het papier zitten zaden verwerkt van verschillende soorten bloemen. Deze kaart kan in de grond geplant worden en vervolgens groeien er bloemen. Je hoeft de kaart dus nooit echt weg te gooien en er ontstaat nieuwe leven. Het planten is eenvoudig. Je schept een beetje grond open, plaatst daarin het groeipapier, vervolgens vul je de grond weer af en geeft water.

Rouwkaart ontwerpen met groeipapier

Een rouwkaart wordt gestuurd naar familie, vrienden, buren en collega´s. In deze kaart wordt melding gemaakt van het overlijden met daarnaast natuurlijk een persoonlijke boodschap. Er zit altijd een groot gedeelte ´gevoel´ bij zo´n kaart. Steeds vaker wordt gekozen om de persoonlijke boodschap te drukken op groeipapier. In dit papier zitten zaden verwerkt van verschillende soorten bloemen. De kaart wordt niet weggegooid, maar juist in de grond geplant. Hier ontstaat uiteindelijk dus weer nieuwe leven door. 

Bedankkaart na overlijden van groeipapier

Ook de bedankkaart wordt steeds vaker gemaakt van groeipapier. In het papier zitten zaden van vele verschillende soorten bloemen. De mix van zaden wisselt tijdens het seizoen, maar veel terugkomende planten zijn: rozen, sneeuwkleed, leeuwenbekjes, zomerazelea, gipskruid, ijsbloemen, strandviolier en Chinese anjer.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »