Verpakkingsmaterialen in Enschede

Bent u op zoek naar verpakkingsmaterialen? Voor een aantrekkelijke prijs? Vanuit onze vestiging in Enschede leveren wij diverse verpakkingen door heel Nederland. Wij denken na over kwaliteit, vormgeving, prijs en logistieke aspecten. Of het nu gaat om noppenfoliedozen of verpakkingstape, door onze jarenlange ervaring en ruime voorraad, kunnen wij u altijd voorzien van de beste producten voor de scherpste prijzen.

Verpakkingsmaterialen afhalen in Enschede, Hengelo of Almelo?

Specishops heeft een grote vestiging, waar u onze producten kunt bekijken en afhalen. Wij doen er alles aan om de juiste verpakkingen te koppelen aan uw wensen. Bent u op zoek naar een specifiek formaat en wilt u op voorhand bekijken of het materiaal past bij uw wensen? Bij Specishops krijgt u de mogelijkheid om het artikel eerst te bekijken. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen. Woont u in de omgeving van: Enschede, Hengelo of Almelo? Dan kunt u vrijblijvend uw artikelen afhalen. Ziet u uiteindelijk toch geen ruimte en tijd om het artikel af te halen? Dan kunt u de bestelling alsnog kosteloos laten afleveren.

Betalen bij het afhalen

Wilt u de artikelen betalen tijdens het afhalen? Dan selecteert u bij het plaatsen van uw bestelling de optie 'Betalen bij afhalen'. Vanaf onze vestiging is het mogelijk om zowel contant als met de pin te betalen. Voor het pinnen accepteren wij de volgende pinpassen en creditcards: Visa, V Pay, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express, JCB of China Union Pay.

Routebeschrijving naar Specishops vanaf de snelweg

Komt u vanaf de snelweg A35? Neem dan de afrit Enschede-West (26). Wanneer u de afrit heeft genomen, komt u terecht op de Westerval. Volg hier de borden Enschede-West / Universiteit. Op de Westerval neemt u de tweede afslag richting de Josink Esweg. Op de Josink Esweg gaat u de tweede weg rechts naar de Josink Hofweg. Ons bedrijf treft u na 100 meter aan de rechterkant aan.

Kunt u het toch niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Specishops: een combinatie van verschillende webwinkels

Niet alleen voor verpakkingsmaterialen in Enschede kunt u bij ons terecht, ook voor fitness artikelen, led verlichting, groeiende tuinslangen en mountainbike verlichting. Ook deze artikelen kunt u bekijken en afhalen. U bent altijd van harte welkom om onze vestiging te bezoeken. Wilt u zeker weten dat wij genoeg tijd voor u hebben? Neem dan eerst contact met ons op om een afspraak te maken.

Verpakkingsmaterialen Enschede