Terug

Paklijstenveloppen (8)

Filters

Paklijstenveloppen worden gebruikt om een zending volledig te maken. Deze zelfklevende enveloppen beschermen je documenten tijdens transport. De enveloppen zijn transparant en beschermen de documenten tegen scheuren en vocht. Door de zelfklevende achterkant zorg je er voor dat de enveloppen makkelijk worden toegevoegd aan een vouwdoos. De paklijstenveloppen zorgen ervoor dat document direct te controleren zijn. Op deze manier voorkom je onnodige fouten en kan de zending in goede banen worden geleid.

Paklijstenenveloppen onbedrukt of bedrukt?

Binnen onze webshop hebben we twee varianten aan paklijstenveloppen: de bedrukte en onbedrukte variant. Beide enveloppen hebben dezelfde eigenschappen. De bedrukte enveloppen geven echter extra aandacht aan de documenten. Deze enveloppen zijn bedrukt met ‘documents enclosed’ waardoor het direct zichtbaar is dat er documenten aan de doos zijn verbonden.

Paklijstenveloppen bestellen bij de specialist?

Wij bieden de paklijstenveloppen aan voor een scherpe prijs. Naast de scherpe prijs kun je ook profiteren van onze staffelkortingen. Voor staffelkortingen geldt het volgende: hoe meer je bestelt, hoe meer korting er wordt verrekend over het aantal enveloppen. Vind je het lastig om een keuze te maken in onze enveloppen en heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij proberen je te voorzien van de benodigde informatie en te helpen met het maken van de juiste keuze.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »