Verhuisdozen specialist

Ben jij op zoek naar een specialist op het gebied van verhuisdozen? Zoek niet verder, want je hebt gevonden waar je naar zocht! Al enkele jaren verkopen wij veelvuldig diverse verhuisdozen voor elke type verhuizing. Doordat wij gespecificeerde verhuispakketten aanbieden, hebben wij al diverse klanten op weg geholpen. Onze pakketten geven namelijk een goede indicatie op basis van het aantal personen dat gaat verhuizen, zoals een gezin of een koppel. Kortom, wij weten wat nodig is om een verhuizing in goede banen te leiden.

Verpakkingsmaterialen Enschede

Waarom goede verhuisdozen belangrijk zijn

Een verhuizing is geen gemakkelijke opgave en mag absoluut niet worden onderschat. Jaarlijks verhuizen gemiddeld 1,8 miljoen mensen in Nederland, waarvan een groot gedeelte vaak in de knoei komt door een tekort aan verhuisdozen en een slechte voorbereiding. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een goed aantal dozen in huis hebben, voordat de verhuizing van start gaat! Je wilt namelijk voorkomen dat je naderhand (of tijdens de verhuizing) tot vervelende verrassingen komt te staan.

Verhuisdozen bestellen? Morgen gratis afgeleverd aan huis

De verhuisdozen van VerpakkingenXL.nl bestaan uit ‘basic’ en ‘premium’. Het verschil hierin ligt voornamelijk in het draagvermogen en de stapelwaarde. De premium dozen kunnen meer gewicht aan, dan de basic variant. Dit betekent niet dat basic dozen minder zijn, sterker nog: deze dozen kunnen prima worden gebruikt voor een standaard verhuizing.

In onderstaande overzicht vind je een aantal dozen uit ons assortiment!