Verhuisdozen Hengelo

Ben jij op zoek naar kwalitatieve verhuisdozen in de omgeving Hengelo?
Dat komt goed uit, want wij kunnen je vast op weg helpen! Wij hebben namelijk verschillende verhuisdozen in ons assortiment die bij elke verhuizing van pas komen. Wij zitten vlakbij Hengelo aan het bedrijvenpark Josink Es in Enschede.

De dozen zijn gemaakt van hoogwaardig kwalitatief karton. Dit zorgt ervoor dat inhoud is voorzien van een sterke beschermlaag, waardoor gebreken tijdens een verhuizing worden voorkomen.

Verpakkingsmaterialen Enschede

Vandaag verhuisdozen nodig voor de verhuizing?

Heb jij last minute nog een aantal verhuisdozen nodig? Geen stress! Wij hebben alle verhuisdozen ruim op voorraad. Plaats in onze webshop een bestelling en kies vervolgens voor ‘afhalen in Enschede’. Dan weten wij dat je eraan komt en zullen wij de dozen voor je klaarleggen.

Wil je op voorhand zeker weten dat alles klaarligt? Neem dan even telefonisch contact op via 053 – 5738456 of stuur een mailtje naar: info@specishops.nl.

Welke verhuisdozen heb ik nodig?

Het aantal benodigde verhuisdozen is vaak lastig te bepalen. Wij denken graag met je mee en hebben daarom een aantal ‘verhuispakketten’ samengesteld op basis van het aantal personen dat mee gaat verhuizen. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën verhuizen? Dan kun je het basic pakket voor twee personen gebruiken. Wil je als gezin verhuizen? Kies dan voor het Basic familiepakket met 80 verhuisdozen.

Belangrijk: ga je zware spullen verhuizen? Dan adviseren wij om gebruik te maken van onze premium verhuisdozen. Deze dozen zijn kwalitatief sterker en voorzien van een dubbele golf laag en hebben een stapelwaarde van 600 kg.

Route van Hengelo naar Enschede

Het bedrijfspand van Specishops is gevestigd aan het bedrijvenpark Josink Es in Enschede. Kom je vanuit Hengelo vanaf de snelweg A35? Dan neem je de afrit Enschede-West (26). Vervolgens kom je terecht op de Westerval, volg hier de borden Enschede-West – Universiteit. Vanaf de Westerval neem je de tweede afslag richting de Josink Esweg. Eenmaal aangekomen, ga je via de Josink Esweg de tweede weg rechts richting de Josink Hofweg. Na 100 meter kom je het bedrijfspand van Specishops tegen! Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Op onderstaande video wordt de route nogmaals doorlopen.