verhuisdozen in enschede

Verhuisdozen Enschede

Op zoek naar goede stevige verhuisdozen in omgeving Enschede? 
Afhankelijk van de verhuizing kun je hier de beste dozen vinden. Van stevige Basic verhuisdozen tot Premium verhuisdozen met een stapelwaarde van maar liefst 600kg!    

Alle verhuisdozen in het assortiment zijn gemaakt van stevig en duurzaam karton. De dozen kunnen na gebruik makkelijk weer opgeborgen worden en nogmaals worden gebruikt voor een verhuizing. 

Verpakkingsmaterialen Enschede

Verhuisdozen dezelfde dag nog nodig?

Geen probleem! Bestel de dozen in de webshop en kies voor 'afhalen in Enschede'. Wij leggen de dozen voor je klaar zodat je deze direct gratis kan afhalen op onze locatie in Enschede!
Om er zeker van te zijn dat de dozen al klaar liggen kun je ons het beste even bellen: 053 - 5738456

Welke verhuisdozen heb ik nodig?

Afhankelijk van het aantal personen zijn er verschillende verhuisdoos-pakketen. Ga je met z'n tweeen verhuizen? Dan kun je het beste gebruik maken van Verhuisdozen Basic voor twee personen

Ga je met een heel gezin verhuizen? Dan kom je al snel aan 80 verhuisdozen. Kies dan voor het Basic familiepakket

Let op: ga je veel zware spullen vervoeren? Dan is het wellicht verstandig te kiezen voor Premium dozen. Deze verhuisdozen zijn voorzien van een dubbele golflaag en hebben een stapelwaarde van 600kg!

Verhuisdozen bekijken alvorens je ze gaat aanschaffen?

Wil je de verhuisdozen eerst bekijken alvorens je ze aanschaft? Dit is mogelijk in onze showroom gevestigd in Enschede. Hier kan je de verhuisdozen bekijken en testen. In onze showroom in Twente ben je voor verpakkingsmateriaal ook aan het juiste adres. De verhuisdozen met enkele en dubbele golf zijn aanwezig in onze showroom. Je krijgt in onze showroom alle tijd om verpakkingsmaterialen te bekijken en te testen en je kan het meteen meenemen mocht het geschikt zijn.                  

  Verhuisdozen bestellen

Showroom Verhuisdozen in Enschede

Showroom Verhuisdozen in Twente