Verhuisbox

Ga je binnenkort verhuizen en vind je het belangrijk om gebruik te maken van kwalitatieve verhuisboxen? Maak dan gebruik van de verhuisboxen van VerpakkingenXL! Onze dozen zijn geschikt om verschillende goederen te bundelen en zorgen voor de nodige stabiliteit tijdens transport. Dit zorgt ervoor dat je kostbaarheden zonder kleerscheuren aankomen op de plaats van bestemming. Voor het gebruik van onze boxen, is geen tape nodig, omdat de dozen gebruik maken van een ‘autolock’ systeem aan de onderkant. Dit betekent dat je de dozen in een handomdraai in elkaar zet en geen lastigheden hebt met tape.

Kwalitatieve verhuisboxen voor een aantrekkelijke prijs

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij onze verhuisboxen gebundeld in pakketten. Zo heb je altijd voldoende dozen, die passen bij jouw verhuizing. Dit scheelt niet alleen geld, maar zorgt er eveneens voor dat je nooit teveel of te weinig dozen tot je beschikking hebt. Mocht je uiteindelijk toch dozen overhouden, dan zijn deze gemakkelijk uit te vouwen en kunnen ze gemakkelijk worden opgeborgen.

Wil je op de korte termijn verhuisboxen bestellen? Deze dozen staan in ons assortiment

Staat er binnenkort een verhuizing op de planning en heb je nog niet alle benodigde middelen tot je beschikking? Dan kun je bij ons altijd je verhuisboxen direct online bestellen. Als je de dozen vandaag voor 21:00 uur besteld, worden ze de volgende dag kosteloos bij je afgeleverd. Zo kun je er op het laatste moment voor zorgen dat de verhuizing in gang wordt gezet.

verhuisbox verhuisbox premium verhuisbox 3 

verhuisbox pallet verhuisboxen verhuisbox 6 

verhuisbox