Post verpakkingsmateriaal

Verstuur jij dagelijks veel pakketten en brieven en heb jij daarvoor niet de juiste middelen tot je beschikking? Dan kunnen wij, van VerpakkingenXL.nl, je mogelijk op weg helpen! Ons assortiment post verpakkingsmateriaal bestaat namelijk uit diverse dozen en enveloppen, die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Voor elke zending een passende envelop

Standaard witte enveloppen, paklijstenveloppen, luchtkussen enveloppen en meer! Wij beschikken over een ruim assortiment enveloppen, waardoor je voor elk doel een passende envelop kunt gebruiken!

Gebruik brievenbusdozen, om zendingen via briefpost te versturen

Voor velen is het niet altijd duidelijk, maar veel pakketten kunnen met de reguliere briefpost worden verstuurd! Hiervoor kun je gebruik maken van brievenbusdozen. Een groot voordeel hiervan is dat je daardoor flink op verzendkosten kunt besparen. Pakketten die niet zwaarder zijn dan 2 kg en een maximale afmeting hebben van 38 x 26,5 x 3,2 cm, mogen namelijk met de reguliere briefpost mee! Ook voor je klanten biedt het voordelen: ze zijn namelijk niet gebonden aan een vast tijdstip en hoeven daardoor niet speciaal thuis te blijven.

Brievenbusdozen

Enveloppen