noppenfolie enschede

Noppenfolie Enschede

Noppenfolie wordt veel gebruikt om te beschermen of te isoleren. De bubbeltjes (ook wel bubbeltjesplastic genoemd) die in de folie zit dienen als een soort schokdemper waardoor je spullen extra worden beschermd. Voor isolatie hebben wij speciale noppenfolie met grote noppen. Tevens nu in de aanbieding!

Verschillende noppenfolie

Onze standaard noppenfolie op rol heeft altijd een lengte van 100 meter. Deze folie heeft een dikte van 70 my (sterke kwaliteit). Ben je op zoek naar noppenfolie met een grotere dikte? Onze noppenfolie is ook te verkrijgen op een rol van 25 meter met een dikte van 150 my. Naast onze standaard noppenfolie hebben wij ook noppenfolie met toevoeging. Binnen deze categorie hebben wij twee varianten: de noppenfolie met schuimfolie en de noppenfolie met kraftpapier. De noppenfolie met schuimfolie combineert twee beschermmaterialen en zorgt voor extra bescherming. De noppenfolie met een laag kraftpapier is geschikt voor het verpakken van artikelen met scherpe hoeken. Door de laag kraftpapier zullen de hoeken van een schilderij, televisie en andere kwetsbare artikelen niet beschadigen.

Het verschil tussen 70my en 150my

Vraag jij je af wat het verschil is tussen noppenfolie 70my en noppenfolie 15my? Check het in onderstaande video. 

Noppenfolie gratis afhalen in Enschede

Heb je heel snel een rol noppenfolie nodig? Je kan vandaag nog je rol ophalen! Bestel dan een rol noppenfolie in de shop en geef aan dat je deze graag wilt ophalen. Wij leggen je bestelling voor je klaar en jij kan het vrijwel direct op komen halen.

Zeker weten dat je bestelling klaar ligt? Bel even voor de zekerheid: 053 - 5738456

Noppenfolie bestellen