formaat verhuisdoos

Welk formaat verhuisdoos heb je nodig voor een verhuizing?

Ben je op zoek naar verhuisdozen en ben je benieuwd naar het formaat van een gemiddelde verhuisdoos? Dan kunnen wij je op weg helpen. Een gemiddelde verhuisdoos heeft namelijk een afmeting van 48 x 32 x 36 cm. Dit is eveneens het standaard formaat dat wij in voorraad hebben!

Voordelen aan het gebruik van verhuisdozen

Aan de weerzijden van de verhuisdozen zitten twee handvaten waarmee de dozen gemakkelijk worden opgetild. De handvaten zorgen ervoor dat je op een eenvoudige manier de dozen kunt stapelen. Hoeveel dozen je op elkaar kunt stapelen, is afhankelijk van de totale stapelwaarde. In onze webshop staat standaard per verhuisdoos de maximale stapelwaarde aangegeven.

Snel en gemakkelijk verhuizen met de verhuisdozen van VerpakkingenXL.nl!

Als je gaat verhuizen, dan wil je dit vooral snel mogelijk en efficiënt uitvoeren. Door de ‘autolock’ functie aan de onderzijde, zorg je ervoor dat je geen tape nodig hebt om de dozen te bevestigen. De dozen kun je dus zonder problemen klaarmaken voor een verhuizing.

Wil je op de korte termijn een aantal verhuisdozen aanschaffen en profiteren van deze voordelen? Hieronder hebben wij een aantal dozen voor je uitgelicht.