Duurzame dozen

duurzame dozen

Duurzaam ondernemen is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Wij werken daarom enkel met leverancier die op een milieuvriendelijke wijze verpakkingsmaterialen produceren. Al onze dozen enkel gemaakt van duurzaam en stevig karton!

Verpakkingsmaterialen Enschede

Duurzame dozen dragen bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen- en leven

De papierindustrie, waaronder onze leverancier, heeft veel gedaan om milieuvriendelijker te produceren. Een voorbeeld hiervan is warmtekrachtkoppeling (het combineren van warmte en elektriciteit) en het gebruik van nieuwe energiebronnen, zoals biogas. Deze zaken hebben ervoor gezorgd dat het milieu minder schade ondervindt tijdens het productieproces van verpakkingsmaterialen, waaronder dozen.

Ga ook bewust om met het milieu: gebruik dozen vaker dan één keer

Duurzaamheid betekent niet alleen dat onze dozen milieuvriendelijk zijn geproduceerd, het is ook belangrijk dat de eindgebruiker verantwoord omgaat met de verpakkingsmaterialen. Wij streven ernaar dat onze dozen na eenmalig gebruik niet worden afgedaan als afval. Dozen kunnen vaker worden gebruikt op verschillende manieren. Misschien kan een kennis of vriend gebruik maken van dezelfde dozen of kun je het karton voor andere doeleinden gebruiken, zoals het maken van een knutselwerk. Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig!