Terug

Verhuisdozen (8)

Filters

Verhuisdozen zijn onmisbaar voor iedereen die op het punt staat om te verhuizen. Het is belangrijk om tijdens een verhuizing goed en gestructureerd aan het werk te gaan. Door gebruik te maken van verhuisdozen zorg je ervoor dat je spullen op een veilige manier worden vervoerd. De dozen zijn geschikt om veel goederen te bundelen en die zorgen voor stabiliteit. De dozen zijn van essentieel belang tijdens een verhuizing. Wij kunnen stellen dat onze verhuisdozen voldoen aan de kwaliteit die nodig is om een verhuizing in goede banen te leiden.

Verhuisdozen zijn gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig karton

Het materiaal van onze dozen zijn gemaakt van stevig en duurzaam karton. De dozen kunnen na gebruik gemakkelijk worden opgeborgen. Het is vervolgens mogelijk om het materiaal vaker dan één keer te gebruiken. De dozen zijn namelijk gemaakt voor de lange termijn. Naderhand kun je onze dozen makkelijk gebruiken voor een andere verhuizing. Wellicht dat je over een paar jaar weer gaat verhuizen of dat een kennis of familielid ook gebruik kan maken van dezelfde dozen. Dit zijn allemaal pluspunten die je zomaar meeneemt bij het aanschaffen van onze dozen.

Voor onze verhuisdozen geen tape nodig

Al onze verhuisdozen zijn voorzien van een autolock bodem. De onderkant is zo samengesteld, dat deze automatisch sluit wanneer je de doos openklapt. Er is gebruik gemaakt van vouwlijnen met een speciale constructie die ervoor zorgen dat de bodem ontstaat wanneer de doos wordt opengeklapt.

De bovenkant kan je sluiten door de twee kleppen in elkaar te schuiven. Middenin de kleppen zit een inkeping zodat de kleppen gemakkelijk in elkaar schuiven. Hierdoor heb je voor de onderkant- en de bovenkant geen tape nodig. 

Het assortiment verhuisdozen heeft twee verschillende varianten

Ons assortiment verhuisdozen kent twee verschillende varianten, namelijk een standaard en pro variant. De dozen verschillen van elkaar en zijn daarom te onderscheiden in twee varianten. Wil je de kosten van een verhuizing zo laag mogelijk houden? Voor kleine verhuizingen raden wij aan om gebruik te maken van de standaard variant. De kwaliteit is iets minder dan de premium variant. Vind je de kwaliteit belangrijk en ben je op zoek naar nog meer degelijkheid? Dan is de premium variant meer geschikt voor de verhuizing. De kwaliteit hiervan is net wat beter dan bij de standaard variant. De grootste verschillen liggen in: stapelwaarde, draagvermogen en golflengte. Drie aspecten die zeer belangrijk zijn om de stevigheid en kwaliteit van de doos te bepalen. 

Verhuisdozen online bestellen voor een aantrekkelijke prijs?

Onze verhuisdozen zijn verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. De kwaliteit van het materiaal ligt hoog en is zeer geschikt voor kleine en grote verhuizingen. De dozen worden in een pakket van 20 stuks aangeboden. Naast de aantrekkelijke prijs kun je ook profiteren van onze pakketdeals. Voor zowel de standaard als pro variant zijn er verschillende deals te vinden. Deze pakketten bestaan uit: 40 stuks voor twee personen en 80 stuks voor een familie. Daarnaast is het ook mogelijk om een complete pallet te bestellen met 150 stuks en kunnen wij zelfs verhuisdozen bedrukken.

Interessante artikelen:

10 handige verhuistips 

> Gebruik de verhuisdozen duurzaam

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »