Terug

PAASACTIE 10% KORTING OP ALLES - GEBRUIK KORTINGSCODE PASEN2024

Dozen kopen?

In de wereld van verpakkingen zijn dozen onmisbaar. Dozen zijn er in verschillende soorten en maten, en kunnen gebruikt worden voor het verpakken en beschermen van allerlei soorten producten.

Dozen kopen?

Heb je dozen nodig om spullen te verpakken en te verzenden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Binnen onze webshop hebben wij een enorm assortiment in dozen. 

Of je nou op zoek bent naar: verhuisdozen, opberg dozen, verzendkokers, geschenkdozen, brievenbusdozen of bedrukte dozen. Wij hebben het allemaal!

Kartonnen dozen in verschillende soorten en maten

Er zijn veel verschillende soorten dozen verkrijgbaar, elk met hun eigen specifieke eigenschappen en toepassingen. Hieronder vind je een greep uit ons ruime assortiment: 

  • Vouwdozen
  • Autolockdozen
  • Brievenbusdozen
  • Geschenkdozen
  • Verzendkokers 
  • Verhuisdozen

Vouwdozen

Een Amerikaanse vouwdoos is waarschijnlijk de meest bekende - en gebruikte soort. Deze zijn plat op te vouwen en nemen dus weinig ruimte in tijdens transport en opslag.

Ze zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals enkele golf en dubbele golf.  Afhankelijk van het gewicht en de kwetsbaarheid van de producten die verpakt moeten worden, kan een keuze worden gemaakt voor de juiste uitvoering.

De kartonnen verpakkingen worden gebruikt voor het beschermen, verpakken en verzenden van goederen. Ze kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het is uiteindelijk belangrijk dat jouw producten niet beschadigen en voorzien zijn van bescherming. In dat geval ben je op zoek naar stevigheid en kwaliteit. 

Een stevige verpakking zorgt ervoor dat goederen bij elkaar blijven en niet verschuiven tijdens transport. Bovendien worden onze verpakkingen ook nog eens op een duurzame manier geproduceerd en bieden de kwaliteit waar je naar zoekt. 

Het karton is makkelijk te recyclen en op deze manier proberen wij aandacht te schenken aan het milieu. Ze zijn daarnaast makkelijk op te vouwen en nemen weinig ruimte in beslag.

Karton is over het algemeen licht van gewicht. Maar doordat er verschillende formaten en diktes aanwezig zijn, biedt karton toch de juiste stabiliteit die nodig is om je goederen te beschermen. Binnen onze webshop hebben wij daarom ook verschillende formaten. Ze zijn te verkrijgen in een lichtere en zwaardere variant. 

De lichtste variant is de B-variant, deze doos is een enkele golf en heeft een dikte van 3 mm. De C-variant is tevens enkel gegolfd en heeft een dikte van 4 mm. De BC-variant is dubbele golf  en heeft een dikte van 7 mm. Dit is  een samenvoeging van de B- en C -variant en biedt daardoor extra stevigheid. 

Autolockdozen

Autolockdozen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, automatisch sluitende dozen. Dit betekent dat ze zonder tape of lijm dicht te vouwen zijn, wat veel tijd en moeite bespaart. Het sluitsysteem van bestaat uit in elkaar grijpende flapjes aan de onderkant van de doos. Deze flapjes zorgen ervoor dat de doos stevig en veilig gesloten blijft tijdens transport en opslag.

Brievenbusdozen

Brievenbusdozen kun je als brievenbuspakket versturen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor webshops en andere bedrijven die veel pakketjes versturen. Hiermee kan er worden bespaard op verzendkosten, aangezien de doos als brievenbuspost kan worden verstuurd

Geschenkdozen

Geschenkdozen worden gebruikt voor het verpakken van cadeaus. Deze geschenkverpakkingen zijn vaak mooi afgewerkt en hebben een luxe uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, en kunnen worden voorzien van een bedrukking of sticker om ze extra persoonlijk te maken

Verzendkokers

Verzendkokers zijn een handig hulpmiddel voor het verzenden van diverse soorten documenten en items. Deze ronde of vierkante kokers zijn ideaal om langwerpige producten mee te versturen. 

Verhuisdozen

Verhuisdozen zorgen ervoor dat een verhuizing soepel verloopt. Verhuizen doe je niet dagelijks en daarom is het belangrijk om voorbereid aan het werk te gaan. Op deze manier zorg je ervoor dat je naderhand tot verassingen komt te staan. 

Binnen onze webshop hebben wij de beschikking over een budget en premium variant. De standaard budget en premium zijn voorzien van 10 stuks. De standaard variant is, zoals de naam al doet beloven, de goedkopere variant.

Deze zijn gemaakt van enkel gegolfd karton, hebben een inhoud van 58 liter, zijn voorzien van een stapelwaarde van 300 kilo en hebben een draagvermogen van 20-25 kilo. Ben je op zoek naar een dozen die steviger is en meer te bieden hebben? Dan hebben wij ook de premium variant.

De premium variant is in elk opzicht een stuk beter. Deze hebben een draagvermogen van 50 kilo, een inhoud 58 liter en een stapelwaarde van 600 kilo. 

Naast bovengenoemde hebben we ook nog een heleboel andere soorten en maten in ons assortiment. Zoals pizzadozen, taartdozen, gekleurde doosjes, boekverpakkingen, postdozen en retentieverpakkingen. 

Kartonnen dozen laten bedrukken 

Een bedrukte doos is een geweldige manier om uw merk te promoten. 

Door jouw verpakking te laten bedrukken met een bedrijfslogo, slogan of andere informatie, maak je jouw verpakking niet alleen herkenbaar, maar verhoog je ook de naamsbekendheid.

Wil je graag dozen bedrukken? Dan kun je eenvoudig het logo uploaden via 1 van onze productpagina’s. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Kartonnen dozen op maat 

Of je nu een klein bedrijf bent dat producten naar klanten verstuurt, of een grote onderneming die goederen verzendt over de hele wereld, kartonnen boxes zijn de perfecte oplossing om uw producten veilig en efficiënt te vervoeren

Maar wat als de standaardmaten niet voldoen aan uw specifieke behoeften? Dan biedt een doos op maat de oplossing!

Of me nu op zoek bent naar een kleinere of grotere doos dan standaard, een speciale vorm of dikker karton,  met handvatten of een speciale bedrukking, alles is mogelijk. Dit betekent dat je een doos kunt creëren die perfect past bij jouw product, terwijl het jouw merkidentiteit versterkt.

Daarnaast bieden ze ook nog eens extra bescherming. Het gebruik van de juiste kartondikte en vorm kan ervoor zorgen dat uw producten tijdens transport beschermd blijven tegen schokken, trillingen en andere invloeden van buitenaf. Dit zorgt ervoor dat uw klanten tevreden zijn over de staat waarin hun producten aankomen.

Wil je graag dozen op maat laten maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

[powr-form-builder id="d53be22e_1691578484"]

Kartonnen dozen bestellen? Binnen 1 werkdag geleverd

Wil je graag dozen bestellen? Bestel deze dan bij VerpakkingenXL. 

Wij hebben verschillende soorten direct uit voorraad leverbaar. Of je nou op zoek bent naar standaard Amerikaanse vouwdozen, brievenbusdozen of pizzadozen. Wij hebben wat je nodig hebt voor een optimale bescherming voor jouw producten.

Wanneer je een bestelling plaatst voor 23:59 dan wordt deze zelfs de volgende dag al geleverd! 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »