Terug

Waar zijn verhuisdekens van gemaakt?

Waar zijn verhuisdekens van gemaakt?

Ga je binnenkort verhuizen en heb je goede bescherming nodig voor je meubilair of andere waardevolle spullen? Dan zijn verhuisdekens ideaal! Maar waar zijn ze eigenlijk van gemaakt?

De verhuisdekens die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. De dekens worden het meest gebruikt voor verhuizingen maar zijn ook uitermate geschikt voor andere doeleinden: het vervoeren van zware, grote en kostbare goederen.

Waar worden de verhuisdekens van gemaakt?

Onze verhuisdekens worden gemaakt van wol, katoen en gerecyclede textiel vezels.
Een groot voordeel hiervan is dat de dekens heel stug en sterk zijn. Een ander groot voordeel, wat het kenmerk is van de goede kwaliteit, is dat ze geweven zijn. Dit voorkomt dat de deken zal gaan scheuren. Tevens zijn de verhuisdekens aan alle kanten dubbel gestikt. Dit geeft ook nog eens extra bescherming.

De voordelen op een rijtje:

-De dekens zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor zal de deken niet snel slijten.
-Ze bieden extra bescherming doordat ze zacht zijn.
-Te gebruiken voor meerdere doeleinden.

Kun je verhuisdekens wassen?

Daar kunnen we heel kort over zijn; ja, ze kunnen gewoon in de wasmachine. Geweven verhuisdekens zijn namelijk prima te wassen op 30/40 graden.

Wat is het verschil met een opslagdeken?

Tevens beschikken wij over opslagdekens in ons assortiment. Er zit wel degelijk een verschil tussen opslagdekens en verhuisdekens. Benieuwd wat dat precies is?

Lees hier meer over het verschil tussen opslagdekens en verhuisdekens >>

Maak je verhuizing makkelijk

Maak je verhuizing makkelijk door gebruik te maken van verschillende verpakkingsmaterialen. Wij bieden namelijk complete verhuispakketten aan die alle benodigdheden bevat voor een verhuizing. Een verhuispakket bevat verhuisdozen, noppenfolie, beschermhoezen, verhuispapier en tape.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »