Stretchfolie

Stretchfolie (ook wel wikkelfolie of palletfolie genoemd) beschermt je artikelen die op een: kar, pallet of wagen staan. De folie in onze webshop is van het merk Activa. De folie is makkelijk te gebruiken. Je wikkelt de folie rondom de lading die je wilt bedekken. De folie zorgt ervoor dat de lading niet zal verschuiven tijdens een zending.

Transparante of zwarte stretchfolie?

In onze webshop hebben we transparante en zwarte stretchfolie. De zwarte folie zorgt ervoor dat de lading tijdens een zending niet zichtbaar wordt. De folie wordt veelal gebruikt voor het beschermen en afdekken van elektronica. De transparante folie daarentegen is wel zichtbaar en wordt over het algemeen het vaakst gebruikt. Deze variant is te verkrijgen in: light, basic en power. Elke doos bevat 6 rollen (ook de zwarte variant).

Direct stretchfolie aanschaffen?

Het kan natuurlijk zijn dat je na het lezen van de bovengenoemde informatie van plan bent om stretchfolie te kopen. Het verpakkingsmateriaal verzekert je namelijk van een veilige en efficiënte bescherming van je goederen. Naast de standaard stretchfolie op rol hebben wij ook machinewikkelfolie en handwikkelfolie op voorraad.

7 artikel(en)