Terug

Gripzakjes, waar worden ze voor gebruikt?

Gripzakjes, waar worden ze voor gebruikt?

Gripzakjes, waar worden ze voor gebruikt en wanneer heb je dit verpakkingsmateriaal nodig? In dit blogartikel zullen wij de eigenschappen en de toegevoegde waarde van deze zakjes toelichten. Het verpakkingsmateriaal heeft meer functies dan je op voorhand zult bedenken. Na het lezen van dit blogartikel heb je een duidelijk beeld over de functionaliteiten van de zakjes. Op deze manier hopen we je meer toelichting te geven over onze gripzakjes.

 

Kleine producten beschermen met gripzakjes

Gripzakjes worden over het algemeen gebruikt om kleine producten te voorzien van bescherming. Hierbij moet je denken aan:

- spijkers
- kralen
- sieraden
- medicijnen.

De zakjes worden makkelijk opgeborgen en kunnen ook weer worden geopend. De zakjes hebben namelijk een hersluitbare sluiting waardoor het zakje dus meerdere malen kan worden gebruikt.

De zakjes zijn gemaakt van PE en hebben een dikte van 50 micron. PE is een afkorting voor polyetheen. Dit is een duurzame en sterke vorm van kunststof dat vaak wordt gebruikt voor isolatie en bescherming. De zakjes zijn daardoor vochtafstotend, scheurbestendig en zorgen voor optimale bescherming.

Naast de normale zakjes hebben wij ook de beschikking over zakjes met een tekstvlak. Het tekstvlak bevat drie vrije regels. Het is dus mogelijk om tekst op het zakje te schrijven, waardoor het voor iedereen duidelijk wordt wat de inhoud is.

Gripzakjes online kopen bij de specialist?

Doordat wij onze gripzakjes voor een scherpe prijs kunnen aanbieden, kun je gelijk profiteren van onze staffelkortingen. Het principe van staffelkortingen werkt simpel: hoe meer je bestelt, hoe meer korting er wordt verrekend. Bestel je gripzakjes vandaag voor 21:00 uur? Dan worden deze de volgende dag kosteloos afgeleverd.

Vind je het lastig om het juiste formaat te kiezen en wil je meer weten over dit verpakkingsmateriaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail. Op deze manier kunnen wij je aanvullende informatie geven over onze zakjes.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »